Νέα στοιχεία στο φως για την αρπαγή του γιου της Μαριάννας Ντούβλη

Νέα στοιχεία στο φως για την αρπαγή του γιου της Μαριάννας Ντούβλη

Ο Μεξικανός σύντροφός της ήθελε να εξαγοράσει την κηδεμονία του παιδιού, σύμφωνα με την τηλεπερσόνα  

Νέα στοιχεία στο φως για την αρπαγή του γιου της Μαριάννας Ντούβλη
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση της Μαριάννας Ντούβλη με τον Μεξικανό επιχειρηματία, πατέρα του δεύτερου παιδιού της, τον οποίο καταγγέλλει για αρπαγή του μόλις δυο ετών γιου τους. Το ζευγάρι είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό που συντάχθηκε και υπογράφτηκε και από τις δυο πλευρές στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2014, λίγους μήνες πριν την γέννηση του παιδιού τους. Βάσει αυτού, ο επιχειρηματίας ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλλει 5.000 ευρώ κάθε μήνα στην μητέρα για τα έξοδα της ίδιας και του νεογέννητου παιδιού. Αλλά τελικά, όχι μόνο αθέτησε τη συμφωνία, αλλά πρότεινε στην πρώην σύντροφο του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Μαριάννας Ντούβλη «να εξαγοράσει την κηδεμονία του παιδιού τους». 







Το χρονικό της... συμφωνίας


Το ζευγάρι έχει ταξιδέψει από το Μεξικό στην Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα. Η Μαριάννα Χατζηαθανασίου - Ντούβλη ήταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι καταλύει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης για 15 νύχτες και εν συνεχεία ταξιδεύει στις Σπέτσες και διαμένει στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» καθ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας. Κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει ο επιχειρηματίας για την πατρίδα του, επισκέπτονται δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι προκειμένου να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό. Βάσει του συμφωνητικού θα εξασφαλιζόταν οικονομικά η μητέρα και το παιδί.

Είχαν αποφασίσει από κοινού ότι από τη στιγμή που εκείνος δεν επιθυμεί να επισημοποιήσει την σχέση τους θα υπέγραφε το συμφωνητικό βάσει του οποίου θα ήταν υποχρεωμένος να καλύπτει τα μηνιαία έξοδα, τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού τους.

Σύμφωνα με την Μαριάννα Ντούβλη, ο επιχειρηματίας όχι μόνο δεν έφερε αντίρρηση, αντιθέτως της έλεγε να τον εμπιστεύεται τυφλά. Πως είναι ένας «proud Mexican» ( υπερήφανος Μεξικανός) που δεν θα αθετήσει ποτέ την υπόσχεση του. 
 
Στο περιεχόμενο του ιδιωτικού συμφωνητικού αναφέρεται ότι ο Μεξικανός σύντροφος της Μαριάννας Ντούβλη έχει ως υποχρέωση να της καταβάλει συνολικά 5.000 ευρώ το μήνα αρχής γενομένης από την ημέρα που θα έφερνε στο κόσμο το παιδί τους. Έως εκείνη τη ημέρα θα λάμβανε 3.000 ευρώ σε μηνιαία βάση για τα τρέχοντα έξοδα ( τα δικά της αλλά και του σπιτιού όπου διέμεναν) και τα υπόλοιπα 2.000 ευρώ θα της έδινε αφού γεννούσε.   



 
Τους πρώτους οκτώ μήνες, από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τον Ιούνιο του 2016, το συμφωνηθέν ποσό των 3.000 ευρώ καταβαλλόταν κανονικά από τον επιχειρηματία σε τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας. Τον τελευταίο όμως μήνα καταβολής των χρημάτων ο επιχειρηματίας επικοινωνεί με την σύντροφο του μέσω email ενημερώνοντας την ότι δεν θα συνεχίσει να της δίνει τα συμφωνηθέντα χρήματα, χωρίς όμως να δώσει κάποια εξήγηση, όπως αναφέρει στο protothema.gr η Μαριάννα Ντούβλη.  

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις της, εκείνος αποφεύγει να επικοινωνεί μαζί της. Εκείνη κάποια στιγμή τον ενημερώνει ότι πρέπει πληρώσει για τα αεροπορικά εισιτήρια και για την διαμονή τους στο Μεξικό ( θα ταξίδευε με τον 11χρονο γιο της και θα επέστρεφαν στην Ελλάδα μαζί με τον μικρό αδερφό του). 

Τότε ο επιχειρηματίας επιλέγει να χαθεί από προσώπου γης. Μπλοκάρει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της συντρόφου του κάθε τρόπο επικοινωνίας μαζί της. Σταματάει να απαντά και στα email που του στέλνει η πρώην σύντροφος του.  



Η Μαριάννα Χατζηαθανασίου - Ντούβλη μιλώντας στο protothema.gr προβαίνει σε μια ακόμα αποκάλυψη. Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του μόλις ενός έτους βρέφους της πρότεινε να «εξαγοράσει» την κηδεμονία του παιδιού, πράγμα που η ίδια δεν δέχθηκε με κανένα τρόπο.«Έχω να δω το παιδί μου μέσω skype από τον περασμένο Δεκέμβρη» τονίζει.  Μάλιστα, προσθέτει, πως πληροφορήθηκε μέσω facebook και από τη σελίδα μιας Μεξικανής κοινής τους φίλης της ότι ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της βάφτισε τον γιο τους σε καθολική εκκλησία και παρέθεσε δεξίωση, χωρίς καν να την ενημερώσει. 


















Δείτε βίντεο:
Νέα στοιχεία στο φως για το θρίλερ της αρπαγής του γιου της Μαριάννας Ντούβλη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης