Ίνα Παλαμά - Δημήτρης Ρίζος: Εντυπωσιακός γάμος και βάφτιση σε στενό κύκλο

Ίνα Παλαμά - Δημήτρης Ρίζος: Εντυπωσιακός γάμος και βάφτιση σε στενό κύκλο

To μοντέλο και ο γιος της τραγουδίστριας Δούκισσας, παντρεύτηκαν και βάφτισαν τα δύο τους παιδιά την προηγούμενη Κυριακή

Ίνα Παλαμά - Δημήτρης Ρίζος: Εντυπωσιακός γάμος και βάφτιση σε στενό κύκλο
To μοντέλο Ίνα Παλαμά και ο γιος της τραγουδίστριας Δούκισσας, Δημήτρης Ρίζος παντρεύτηκαν και βάφτισαν τα δύο τους παιδιά την προηγούμενη Κυριακή. Το μυστήριο, αλλά και η δεξίωση έγιναν στο Island, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με 70 μόνο καλεσμένους.

Το νυφικό της Ίνας σχεδίασε ο Μάκης Τσέλιος και τη νύφη παρέδωσε στον γιο της αείμνηστης Δούκισσας ο ανιψιός της. Ο 3χρονος γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα Νικόλας με νονά την αδερφή της Ινας, ενώ η 17 μηνών κορούλα τους, η οποία ονομάστηκε Δούκισσα, όπως λεγόταν η θρυλική γιαγιά της, έχει νονά τη Βαλέρια Χοψονίδου. Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου σχολίασε μάλιστα στο instagram της πόσο περήφανοι νιώθει για τους φίλους της και θυμάται ότι είχε πει από την πρώτη στιγμή στην Ίνα ότι ο Δημήτρης ήταν ο άντρας της ζωής της.

Η Ίνα μοιράστηκε μερικές από τις λεπτομέρειες της διακόσμησης αλλά και κάποια όμορφα στιγμιότυπα από εκείνη τη μέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους. 


Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης