Μίνα Αρναούτη: «Εάν ήθελα θα σας παρουσίαζα το αναπηρικό καροτσάκι και τη βοήθεια για να σταθώ στα πόδια μου»

Μίνα Αρναούτη: «Εάν ήθελα θα σας παρουσίαζα το αναπηρικό καροτσάκι και τη βοήθεια για να σταθώ στα πόδια μου»

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της στο Facebook, η 31χρονη κοπέλα περιγράφει τη σημερινή κατάσταση της υγείας της

Μίνα Αρναούτη: «Εάν ήθελα θα σας παρουσίαζα το αναπηρικό καροτσάκι και τη βοήθεια για να σταθώ στα πόδια μου»
Η Μίνα Αρναούτη μέσω των social media τις τελευταίες ημέρες μιλά πιο ανοιχτά από ποτέ για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, αλλά και τον αγώνα που δίνει σήμερα η ίδια για να σταθεί δυνατή στα πόδια της. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της στο Facebook, η 31χρονη κοπέλα περιγράφει τη σημερινή κατάσταση της υγείας της και αναρωτιέται γιατί αργούν τόσο οι πραγματογνώμονες να βγάλουν πόρισμα για το τροχαίο.

Δείτε παρακάτω τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: 




Κλείσιμο
Πριν λίγες ημέρες, σάλο και αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. H 31χρονη που επέβαινε στο τζιπ το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο έγραψε: «Λοιπον ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά ,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστικας πάλι πίνει συχνά  ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα... Τι είναι ο Κωστίκας;;;». 

Η ανάρτηση προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια των χρηστών των social media που θεώρησαν ότι η Μίνα Αρναούτη, προσβάλλει τη μνήμη του τραγουδιστή. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, την αντίδραση της για την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη εξέφρασε και η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη,μέσα από την εκπομπή της στο Star, η οποία της ζήτησε να την αποσύρει αμέσως από το Facebook.  

Σήμερα, η Μίνα «ξαναχτύπησε» στο Facebook και έγραψε ανοιχτά για τα όσα της είπε στον τηλεοπτικό αέρα η παρουσιάστρια.

«Αν εισαι η Ζηνα και οχι μια γυναικα στο Star ας επαιρνες τηλεφωνο και οχι να μου κανεις εκκληση στον αερα της εκπομπης σου.. γιατι αραγε;;
Το θεμα τελειωνει εδω...». 

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτηση της ήταν πολλά, με τη Μίνα να απαντά σε αρκετά γράφοντας χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά: «Δεν ειναι ανθρωπινο να μιλας σε καποιον στον αέρα της εκπομπης σου. Δεν ξερω πως το βλεπετε εσεις αλλα εμενα που με λετε barwoman δεν θα το κανα η τουλαχιστον δεν θα το συνοδευα με την λεξη ανθρωπια. Αυτα!». 

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση και παρακάτω το βίντεο με τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη:



Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης