Ελλη Στάη - Πέτρος Κωστόπουλος: Τυχαία συνάντηση στην Πάτμο

Ελλη Στάη - Πέτρος Κωστόπουλος: Τυχαία συνάντηση στην Πάτμο

Τηλεοπτικά «μαγειρέματα» στην ξαπλώστρα – Τι συζήτησαν οι δυο τους;

Ελλη Στάη - Πέτρος Κωστόπουλος: Τυχαία συνάντηση στην Πάτμο
Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι «καυτό» με καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις ωστόσο η Έλλη Στάη βρήκε χρόνο και έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 



Η δημοσιογράφος βρέθηκε στην Πάτμο όπου απόλαυσε τις βουτιές της σε γνωστή παραλία του νησιού. Φορώντας ένα ρόζ μπικίνι έκλεψε τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Αλλωστε είναι γνωστό ότι η Έλλη Στάη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη γυμναστική με αποτέλεσμα βρίσκεται πάντα σε εξαιρετική φόρμα. 
Κλείσιμο



Εκεί συναντήθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλου, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στο «Νησί της Αποκάλυψης» με την Τζένη Μπαλατσινού και τα παιδιά τους. 

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού «You» η Έλλη Στάη και ο Πέτρος Κωστόπουλος, συναντήθηκαν στο νησί τυχαία και συζήτησαν για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και για τις επικείμενες τηλεοπτικές συνεργασίες τους. 



Τελευταία στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ακούγεται έντονα ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος συζητά με το κανάλι της Κάντζας ωστόσο λόγω της πολιτικής κατάστασης όλα είναι ρευστά μέχρι στιγμής τόσο από άποψη προγραμμάτων όσο και από άποψη προσώπων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης