Ηγούμενος Ευδόκιμος: «Είναι γεγονός. Αρραβώνιασα Ελένη και Ματέο»

Ηγούμενος Ευδόκιμος: «Είναι γεγονός. Αρραβώνιασα Ελένη και Ματέο»

Ο ηγούμενος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια εκφράζοντας την εκτίμησή του και την συμπάθειά προς το πρόσωπό της

Ηγούμενος Ευδόκιμος: «Είναι γεγονός. Αρραβώνιασα Ελένη και Ματέο»
Τη φημολογία ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει αρραβωνιαστεί τον σύντροφο της και πατέρα του τέταρτου παιδιού της, Ματέο Παντζόπουλο έρχεται να επιβεβαιώσει ο ηγούμενος Ευδόκιμος.

«Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο», δήλωσε ο γέροντας της Μονής Παναχράντου στην Άνδρο στην εφημερίδα Παπαπολιτικά. 

Κλείσιμο


Μάλιστα, ο ηγούμενος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια εκφράζοντας την εκτίμησή του και την συμπάθειά προς το πρόσωπό της. Αξίζει να αναφερθεί πως η Ελένη κάθε φορά που βρίσκεται στην Άνδρο πηγαίνει στη Μονή και ζητά την ευχή του ηγούμενου.

Οι σχέσεις της με τον γέροντα Ευδόκιμο είναι τόσο καλές, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που πολλές φορές όταν εκείνος έρχεται στην Αθήνα, επισκέπτεται την Ελένη στο σπίτι της στα Μελίσσια και τον φιλοξενεί.

Πάντως το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει τη συγκεκριμένη δήλωση που επιβεβαιώνει τις παλαιότερες φήμες για τον αρραβώνα τους.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης