Βίντεο: Η Μύκονος ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι

Βίντεο: Η Μύκονος ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι

Το νησί των Ανέμων μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, όμως η προσέλευση των τουριστών αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να είναι μεγαλειώδης

Βίντεο: Η Μύκονος ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι
Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και οι προετοιμασίες στη Μύκονο για την υποδοχή της πιο ζεστής εποχής του χρόνου είναι πυρετώδεις.

Το νησί των Ανέμων μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, όμως η προσέλευση των τουριστών αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να είναι μεγαλειώδης. Ο καθαρισμός των παραλιών, από το κοσμοπολίτικο «Super Paradise» μέχρι το ήσυχο αλλά μαγευτικό Αγράρι, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ έχουν ήδη τοποθετηθεί αρκετές ομπρέλες και ξαπλώστρες κατά μήκος της ακτογραμμής.

Οι τουρίστες έχουν αρχίσει να καταφτάνουν σιγά-σιγά με τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια, την ίδια στιγμή που οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ προσγειώνονται στον αερολιμένα του νησιού. Για την ώρα όμως προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες επισκέπτες του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, οι οποίοι ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να ρίξουν την πρώτη τους βουτιά στα κρυστάλλινα νερά!

Δείτε το βίντεο του Myconoslivetv

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης