Στην Κρήτη ο «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» - Πόζαρε με Ελληνίδα ηθοποιό!

Στην Κρήτη ο «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» - Πόζαρε με Ελληνίδα ηθοποιό!

Ο 71χρονος Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ «Creta Divina»

Στην Κρήτη ο «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» - Πόζαρε με Ελληνίδα ηθοποιό!
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ρόμπερτ Πάουελ γνωστός και ως «Ο Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ». Μάλιστα, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με Ελληνίδα συνάδελφό του.

Ο 71χρονος Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ «Creta Divina» (σ.σ. «Θεϊκή Κρήτη») του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Κωνσταντινίδη.



Το σενάριο θέλει τον Πάουελ να υποδύεται έναν Βρετανό χήρο, καθηγητή Ιστορίας και ερασιτέχνη βοτανολόγο, που αναζητεί ένα βότανο το οποίο φύεται μόνο στους αρχαιολογικούς χώρους του ελληνικού νησιού.
Κλείσιμο

Μέσα από την αναζήτησή του, θα ταξιδέψει το κοινό στην σπουδαία ιστορία της Κρήτης, καθώς γυρίσματα θα γίνουν σε αρχαιολογικούς χώρους όπως η Κνωσός, η Φαιστός, το Δικταίο Άντρο, η Γόρτυνα, η Ζάκρος, η Σπλάντζια και το Καστέλι, ενώ δεν θα απουσιάσει το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου.

Στην Κρήτη, όμως, βρίσκεται για περιοδεία, με την παράσταση «Cavewoman» και η Σύλβια Δεληκούρα, η οποία φωτογραφήθηκε με τον γνωστότερο τηλεοπτικό «Ιησού» και δημοσίευσε την φωτογραφία στα social media!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης