Νίκος Αναδιώτης στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Στενοχωρήθηκα που έφυγα από το Happy Day

Νίκος Αναδιώτης στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Στενοχωρήθηκα που έφυγα από το Happy Day

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποκάλυψε αν τελικά κόβεται η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» 

Νίκος Αναδιώτης στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Στενοχωρήθηκα που έφυγα από το Happy Day
Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Αναδιώτης.

Καλεσμένος στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ, ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε γιατί αποχώρησε από την εκπομπή «Happy Day», μίλησε για το αν τελικά η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» «κόβεται», ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τους συμπαρουσιαστές του. 
 
Κλείσιμο
«Λόγω των υποχρεώσεων μου με την σειρά “Δικαίωση” δεν θα μπορούσα να τα φέρω εις πέρας και τα δύο. Χάρηκα που ο σταθμός συνέχισε να με θέλει και να με “βολέψει” σε μια άλλη εκπομπή. Θέλω να κάνω το καλύτερο για τον σταθμό αφού με τίμησε με αυτή του την απόφαση. Έφυγα με “βαριά” καρδιά και περισσότερο στενοχωρήθηκα εγώ γιατί ήμασταν μια ομάδα πολύ “δεμένη”, περνούσαμε πολύ καλά. Στενοχωρήθηκα που έφτασα σε αυτό το σημείο να πάρω αυτή την απόφαση», είπε αρχικά για την αποχώρησή του από την εκπομπή «Happy Day» και στη συνέχεια, μίλησε για την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στην οποία συμμετέχει τώρα και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να μη «βγάζει τη σεζόν»: «Άλλη ερώτηση περίμενα! Κάποιος άλλος θα με ρώταγε αν χάρηκα. Τόσα ακούγονται με αυτό που συμβαίνει που κάποιος μπορεί να λέει ότι θα χάρηκα. Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα. Είναι η δουλειά μου, από αυτό ζω και από αυτό μεγαλώνω και συντηρώ την οικογένειά μου. Σαφώς και ανησύχησα, αλλά το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα. Αφού δεν είχαμε εμείς κάποια ενημέρωση επίσημη, ας γράφει ο άλλος και ας λέει ό,τι θέλει. Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Μπορεί να το αλλάξω εγώ; Όχι».
 
Όσο για τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής; «Είναι όπως σε κάθε τέτοιου είδους εκπομπή, ψυχαγωγική. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Και ένταση θα υπάρχει και ησυχία. όπως σε όλες τις εκπομπές. Ακούγονται πάρα πολλά, αλλά εγώ θα πω αυτά που ζω εγώ ο ίδιος. Στο meeting που είναι μια φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένη ώρα, και στην περίοδο της εκπομπής που είναι τρεις ώρες το Σάββατο και τρεις την Κυριακή, δεν παραπονιέμαι. Είμαι και χαρακτήρας που και κάτι να συμβεί, που κάποιον άλλον θα τον στενοχωρήσει ή θα τον ενοχλήσει, εμένα δεν θα με αγγίξει. Είμαι πειθαρχημένος, αλλά μπορεί να με φέρει εκτός εαυτού κάτι που έχει να κάνει αρχικά με την οικογένειά μου και μετά ανθρώπους που αγαπάω πάρα πολύ. Αν εγώ δεν περνάω καλά στην δουλειά μου, θα το επιτρέψω να μην περνάω καλά. Γιατί ο άλλος μπορεί να σε προκαλεί και να επιτρέψεις να δεχτείς την πρόκληση. Εγώ δεν το επιτρέπω αυτό γιατί θα έχει αντίκτυπο μετά μέσα στο σπίτι μου. Δεν θέλω να βάζω τη δουλειά μέσα στο σπίτι μου. Θέλω πριν κλείσω την πόρτα να την έχω απέξω. Δεν είναι καθόλου εύκολο, γίνεται με πολλή προσπάθεια», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ήρωα που υποδύεται στην σειρά «Δικαίωση»: «Κάνω ένα παιδί που δεν νομίζω να υπάρχει στην πραγματικότητα. Τόσο καλό, ηθικό και τίμιο. Δεν υπάρχουν, γιατί είστε εσείς οι γυναίκες ανάμεσά μας που μας χαλάτε. Νομίζω το ίδιο θα συμβεί και στον Ασίμ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης