Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σε αυτές τις εκλογές αυτό που ζητά ο κόσμος είναι η μεγάλη ανατροπή»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σε αυτές τις εκλογές αυτό που ζητά ο κόσμος είναι η μεγάλη ανατροπή»

«Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια! Η Χριστίνα είναι μια πάρα πάρα παρά πολύ όμορφη γυναίκα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σε αυτές τις εκλογές αυτό που ζητά ο κόσμος είναι η μεγάλη ανατροπή»
Διανύεις μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου και φαίνεται. Ποια είναι η ευχή που έχεις κάνει για το 2015 και επιθυμείς να την εκπληρώσεις; 

Επιθυμώ καταρχάς το αυτονόητο που καμιά φορά το ξεχνάμε, που είναι η υγεία, επιθυμώ την αλλαγή, και όχι αποκλειστικά στο πολιτικό σκηνικό αλλά την αλλαγή σε όλο το φάσμα και της ζωής της δικής μου και των συνανθρώπων μου στην ίδια μου την χώρα. Νομίζω αυτό είναι το ζητούμενο. Επίσης επιθυμώ και μια αλλαγή μεγάλη προς το καλύτερο. Δε θέλω να το συγκεκριμενοποιήσω αλλά έχει να κάνει σε τι φάση ζωής βρίσκομαι, δεν  είμαι πια 25 χρονών φτάνω στα δευτέρα -αντα αν και παρά πολύ νέος … αστειεύομαι  

Νιώθεις έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα ώστε να δημιουργήσεις οικογένεια;

Κλείσιμο
Ε..! σίγουρα ναι εννοείτε αλλά δεν θέλω να το εξωτερικεύσω γιατί καμιά φορά το μαγαρίζεις κιόλας. Σίγουρα το να δημιουργήσω οικογένεια είναι ο άμεσος μου στόχος πλέον.

Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στην σύντροφο σου Χριστίνα Κοντοβά; 

Με γοητεύει αυτό που είναι η Χριστίνα όλο αυτό που έχει είναι μια παρά πάρα πάρα πολύ όμορφη γυναίκα ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με στηρίζει, είναι δίπλα μου και εγώ το ίδιο μαζί της την θαυμάζω για την δουλειά της το στοιχείο του θαυμασμού είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση το να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Να τον έχουμε πολύ ψηλά στα μάτια μας και άλλα πράγματα που καλό είναι να τα κρατήσει το ζευγάρι. 

Έχεις μετανιώσει για κάποια δουλειά που έχεις αναλάβει στην υποκριτική εννοώ , αλλά και ποια έχεις απολαύσει περισσότερο; 

Σίγουρα υπάρχουν και δουλειές που δεν μπορώ να πω ότι ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που έβλεπα στο τέλος και στο θέατρο και στην τηλεόραση και από το δικό μου αποτέλεσμα αυτό συμβαίνει και γιατί δεν έχει πετύχει η χημεία των συντελεστών είτε και συ ο ίδιος εν τέλει δεν ήσουν καλός σε αυτό που σου ανατέθηκε να κάνεις, ναι μου έχει τύχει, όπως και το ακριβώς αντίθετο το να βρεθώ σε υπέροχες δουλειές και να νιώσω 2 εκατοστά πιο πάνω από τα όρια της σκηνής.  Να νιώθω ότι εκείνη την ώρα πετάω αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα.

Τι κοινά έχει ο ρόλος στο «Σόι σου» με τον Αλέξανδρο; 

Δεν  έχει κανένα κοινό και αυτό είναι και το πολύ ενδιαφέρον για μένα φέτος. Κάνω ένα αμιγώς κωμικό ρόλο. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι και το έχει δείξει η πορεία μου. Έχω βρεθεί στην Επίδαυρο 9 φορές έχω παίξει αρχαίο δράμα, μιούζικαλ, ελληνικά έργα , σύγχρονα έργα σε πιο κεντρικά θέατρα. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι για να δω και τι μπορώ να κάνω αυτή είναι και η γοητεία του ηθοποιού. Μου αρέσει παρά πολύ ο φετινός μου ρόλος που είναι ένας αφελής αγαθιάρης τύπος και αγαπά την γυναίκα του και που λέει το λάθος πράγμα στην σωστή στιγμή. 

Εσύ είσαι αφελής σαν Αλέξανδρος; 

Αφελής δεν θα το έλεγα καμιά φορά είμαι πάω εν λευκώ σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους δεν έχω από πίσω κάτι προετοιμασμένο. Taboula Raza και πάμε να δούμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.

Είσαι παραδοσιακός άντρας; 
Δεν έχω μάθει έτσι σπίτι μου οι σχέσεις  είναι ισότιμες είτε είναι ερωτικές. Σίγουρα σαν αρσενικά γιατί έτσι μας έχει ορίσει και η φύση αυτό δεν σημαίνει ότι γινόμαστε δικτάτορες και ότι αποφασίζουμε και διατάζουμε. Καμιά φορά μπορεί να νομίζουμε ότι είμαστε παραδοσιακοί αλλά τελικά έχει γίνει αυτό που θέλει η γυναίκα με το τρόπο της. 


Ποιον συνάδελφο σου θαυμάζεις και γιατί; Είχες κάποιον ως πρότυπο ως νεότερος;

Θαυμάζω πολλούς συναδέλφους, θαυμάζω ανθρώπους που έχουν παλέψει για την δουλειά τους, ανθρώπους που είναι ταγμένοι σε αυτό που κάνουν. Λάτρεψα φέτος τον Νίκο τον Ζαπατίνα ένα σκηνοθέτη οποίος εκτός το τι είναι άνθρωπος ο οποίος δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για την δουλειά του είναι ευγενικός και αγαπάει τους ηθοποιούς του. Έχω την τύχη να έχω δουλέψει με πολύ μεγάλους ηθοποιούς από το 1996 μέχρι τώρα , και είμαι πολύ τυχερός που τους έχω συναντήσει μου μάθανε την πειθαρχία και χωρίς πολύ δουλειά δεν μπορείς να πας πουθενά όσο και ταλέντο νομίζεις ότι μπορείς να έχεις. Θαύμασα τον μεγάλο Θανάση Βεγγο όταν έπαιξα μαζί του στην Επίδαυρο, τον Μέγα Θύμιο Καρακατσάνη και τις 2 φορές που έπαιξα μαζί του με τις ιδιοτροπίες του τις τρέλες του, και βέβαια τους δασκάλους μου στο θέατρο τέχνης. Δεν είχα πρότυπο. Μπορεί να θαυμάσω έναν νέο συνεργάτη της γενιάς μου δηλαδή έχω δουλέψει με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον έχω θαυμάσει , γουστάρω πάρα πολύ τον Βασίλη τον Χαραλαμπόπουλο. 

Με τις εκλογές πως τα βλέπεις τα πράγματα; Θα ψηφίσεις; Σου έχουν κάνει κρούση ποτέ από κάποιο κόμμα; 
Ψηφίζω πάντα δεν είμαι από αυτούς που κάθονται σπίτι άλλωστε μετά δεν θέλω να γκρινιάζω γιατί αν δεν έχεις ψηφίσει κακώς γκρινιάζεις, δεν έχεις πάρει την ευθύνη που σου αναλογεί. Δεν έχω δεχτεί πρόταση από κάποιο κόμμα έχω κάποιες αριστερές καταβολές λόγω των παππούδων μου  οι οποίοι ήταν έντονα κομματικοποιημένοι όταν ήταν πολύ νέοι και είχαν πολεμήσει για τα πιστεύω τους. Σίγουρα αυτό που αναζητά όλος ο κόσμος είναι η μεγάλη ανατροπή! Δεν ξέρω αν τελικά η μεγάλη ανατροπή είναι ο Συριζα ή το ίδιο πολιτικό καθεστώς εντέλει δεν θέλω να πω αυτό είναι ή το Α ή το Β. Νομίζω ότι το πλέον σημαντικό είναι ότι να καταλάβουνε όσοι βρίσκονται επικεφαλής μιας κατάστασης όπως είναι αυτή που ζούμε να καταλάβουνε πάρα πολύ καλά στο μυαλό τους ότι τώρα που θα πάρουνε τις τύχες αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο να μην φοβηθούν και να μην κωλώσουν. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά των δύο πόλων. Δεν ψηφίζουμε πολιτικές αριστερούς δεξιούς αυτά έχουν τελειώσει. Καλό είναι λοιπόν αυτός που θα πάρει την μπάλα να ξέρει τι θα την κάνει και αν μη τι άλλο να την βάλει στο καλάθι. Υπάρχουν τα κότσια; Υπάρχει το φιλότιμο ; αυτήν την πολύ ωραία ελληνική λέξη που την έχουμε ξεχάσει; 
 
Στο θέατρο Βέμπο Πριν το Χάραμα. Τραγουδάς πάντα τραγουδούσες καθώς έχεις κάνει και σπουδές Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι Αλέξανδρε;
Εδώ υποδύομαι έναν παραδοσιακό άντρα που θέλει την γυναίκα του υποδεέστερη  την αγαπά μέχρι τρέλας αλλά την θέλει να την έχει υποχείριο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που εξερευνώ φέτος με αυτό τον ρόλο.
Από την άλλη τα τραγούδια έρχονται με τις εποχές. Αγαπώ καλλιτέχνες τραγουδιστές συνθέτες.Τελευταία ακούω κάποια soundtrack από ταινίες που αγαπώ και έχω κολλήσει τώρα από soundtrack τον Άγγλο ασθενή.

Πως σου φάνηκε η ιστορία με τον Σάκη Ρουβά και την Διαβάτη. Ένιωσες ότι ήσουν κοντά σε κάποια άποψη;  
Τα θέματα είναι πολλά που ανοίγονται γύρω από αυτό το κομμάτι είναι καλό να ακούμε τους μεγαλύτερους σε ηλικία να τους σεβόμαστε. Ανθρώπους σαν την Χρυσούλα διαβάτη που έχει ματώσει για το θέατρο . Από εκεί και υστέρα ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει το οτιδήποτε στην ζωή του. Ο Τσαρούχης έχει πει την μία και μεγάλη κουβέντα στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. 

Έχεις δεχτεί ανήθικη πρόταση για ρόλο; Πως το αντιμετώπισες και πως ένιωσες; 
Με χιούμορ πάντα και σαν κύριος έφυγα!

Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφηση; 
Έχω κάνει τύπου γυμνή φωτογράφηση για κάποιο καλό σκοπό . Δεν νομίζω ότι θα έκανα κάτι τέτοιο καταρχάς  δεν έχω το απόλυτο κορμί για το δείξω οπότε δεν νομίζω να το έκανα δεν αισθάνομαι τόσο άνετα .Θα έκανα όμως εάν θεωρούσα ότι αυτό έχει κάποιο νόημα βοηθά όντως μια παράσταση ή την δουλειά μου . Άλλωστε το σώμα μας πρέπει το φροντίζουμε γιατί είναι κομμάτι της δουλειάς μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης