Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για τις φήμες περί διακοπής της εκπομπής της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για τις φήμες περί διακοπής της εκπομπής της

Σχολίασε για πρώτη φορά τις φήμες που θέλουν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» να ρίχνει πρόωρα αυλαία

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για τις φήμες περί διακοπής της εκπομπής της
Τις τελευταίες ημέρες η φήμη που θέλει την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να κόβεται, έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Κάποιοι είναι κάθετοι πως το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» κόβεται, άλλοι υποστηρίζουν πως η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά και ουδεμία κουβέντα δεν έχει γίνει στα γραφεία της Κάντζας για απομάκρυνση της παρουσιάστριας από την ψυχαγωγική εκπομπή.

Κλείσιμο
Ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όλες αυτές τις μέρες που έβλεπε το όνομά της να φιγουράρει στα κακόβουλα, για πολλούς, δημοσιεύματα δεν είχε πάρει θέση παρόλο που το θέμα την αφορά άμεσα.

Μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο που «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε στον Χρήστο Νέζο σχολιάζοντας, για πρώτη φορά, τα όσα λέγονται για το φημολογούμενο πρόωρο κόψιμο της πρωινής εκπομπής του καναλιού της Κάντζας.

«Δεν είμαι αναίσθητη, όλοι έχουμε συναισθήματα δεν γίνεται να σου πω ότι δεν με αγγίζει», λέει στην κάμερα του Mega η νεαρή παρουσιάστρια που έχει δεχτεί πολλές φορές αρνητική κριτική από δημοσιογράφους και παρουσιαστές.




Και συμπληρώνει για τα τελευταία «νέα» που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και έπειτα έγιναν το μόνιμο θέμα συζήτησης: «Επτά η ώρα το πρωί με έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι και μου έλεγαν ότι «κόβεται η εκπομπή»... Εσείς δεν θα παθαίνατε σοκ;».

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Mε αυτή τη δουλειά δοκιμάζω τα όριά μου, έτσι νιώθω».

Ωστόσο για ακόμη μία φορά δεν διαλεύκανε το τοπίο αφού δεν απάντησε ευθέως. Πάντως από το λεγόμενά της προκύπτει πως τα όσα λέγονται περί κοψίματος της εκπομπής της είναι ανυπόστατες φήμες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης