Ο Μάρκος Σεφερλής ξέσπασε για την φημολογούμενη αρρώστια του

Ο Μάρκος Σεφερλής ξέσπασε για την φημολογούμενη αρρώστια του

Σχολίασε δημοσίευμα που τον θέλει να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας 

Ο Μάρκος Σεφερλής ξέσπασε για την φημολογούμενη αρρώστια του
Δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που υποστηρίζει πως ο παρουσιαστής πάσχει από σοβαρή ασθένεια σχολίασε το πρωί της Πέμπτης ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο παρουσιαστής σχολίασε το εν λόγω δημοσίευμα με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο χωρίς όμως να κρύψει την ενόχλησή του για τα όσα αναφέρει το περιοδικό.

«Ήρθε η στιγμή να μιλήσω για ένα προσωπικό θέμα που με βασανίζει εδώ και καιρό. Δεν ήθελα να μιλήσω, ήθελα να το κρατήσω σε στενό οικογενειακό κύκλο... Είδε το φως της δημοσιότητας και έχουμε το περιοδικό που γράφει: “Η αρρώστια που χτύπησε τον Μάρκο, σπάραξε στο κλάμα η Τσαβαλιά”. Μετά τις διαφημίσεις θα σας τα πω όλα γιατί έχω μάθει να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας και η Έλενα Τσαβαλιά θα πει και αυτή αυτά που έχει να πει».

Αφού επέστρεψαν από το διαφημιστικό διάλειμμα ο Μάρκος Σεφερλής διάβασε το άρθρο που φιλοξενεί το περιοδικό και είπε:  «Διαβάσαμε δημοσίευμα περιοδικού - κι εσείς το διαβάσατε και πήραμε πολλά τηλέφωνα και μηνύματα για να μάθετε την αλήθεια. “Σπάραξε στο κλάμα η Τσαβαλιά, η αρρώστια που χτύπησε τον Μάρκο”, ήταν ο τίτλος» και συμπλήρωσε: «Ακούστε τι αρρώστια έχω και δεν το ξέρω!».
 

Κλείσιμο
Ο Μάρκος Σεφερλής σχολίασε λίγο αργότερα: «Ευτυχώς εμένα με τρώει η πολλή δουλειά, άλλους του τρώει η πολλή αγάπη για το καλό ρεπορτάζ και συνεχίζει μέσα σε άλλες αηδίες που γράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος: “Ο γνωστός κωμικός φτάνει στο πλατό...”. Ευχαριστώ για το γνωστός και για το κωμικός(...) Αυτά συμβαίνουν όχι μόνο για εμάς. Δεν θέλω να δείξω τον τίτλο του περιοδικού γιατί είναι ντροπή που γράφουν κάθε εβδομάδα για όλους μας απίστευτα πράγματα, απίστευτους τίτλους για να το πάρετε και να διαβάσετε μέσα τις μπούρδες που γράφουνε».
 
Τέλος είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Προσοχή! Μακριά από αυτά τα περιοδικά, θα μιλήσει και η Ελένη Λουκά για αυτά τα περιοδικά. Είναι του Αντίχριστου, μακριά!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης