Νατάσα Ράγιου: «Μετάνιωσα που δεν μίλησα τότε για την αυτοκτονία στο Αίγιο»

Νατάσα Ράγιου: «Μετάνιωσα που δεν μίλησα τότε για την αυτοκτονία στο Αίγιο»

«Όπου συναντήσω περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης θα το πω, δεν υπάρχει περίπτωση να το κρύψω, προτιμώ να πεθάνω. Ξέρω πολύ καλά πώς κοιμάμαι το βράδυ»

Νατάσα Ράγιου: «Μετάνιωσα που δεν μίλησα τότε για την αυτοκτονία στο Αίγιο»
Για την πορεία της στην τηλεόραση και την αποχώρησή της από αυτή, την Ελένη Μενεγάκη και το κοινό τους ξεκίνημα, αλλά και για την εκπομπή που κάποτε ειπώθηκε πως οδήγησε έναν άντρα στην αυτοκτονία και πολλοί κατηγόρησαν τότε τη δημοσιογράφο ως ηθικό αυτουργό για την αυτοκτονία μίλησε η Νατάσα Ράγιου σε απογευματινή εκπομπή.

«Το 1997, είχε βγει ένα θέμα στην εκπομπή "Κεντρί" και την ώρα που παιζόταν κάποιος άνθρωπος αυτοκτόνησε. Δεν είχε τηλεόραση και έμενε κάτω από το σπίτι μου στο Αίγιο. Αυτός ο άνθρωπος σχεδόν μου είχε ομολογήσει ότι έκανε μία πράξη στο παιδί του για την οποία θα έπρεπε να διώκεται. Έπρεπε το παιδί να φύγει από εκείνη την οικογένεια. Εκείνο το παιδάκι με είχε πιάσει από το φόρεμα και μου έλεγε "σε παρακαλώ πάρε με από εδώ". Πήγα λοιπόν στους Εισαγγελείς της περιοχής και τους είπα "κάντε κάτι. υπάρχει ένα παιδί εδώ".  Και μου λένε "ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχουμε;" Προστάτεψα τους πάντες, δεν είπαμε ονόματα, δεν είπαμε τίποτα, μετά έγινε το περιστατικό και κανείς δεν διερεύνησε την πιθανότητα να δολοφονήθηκε από τη γυναίκα του. Η υπόθεση έχει πάρα πολλές διαστάσεις και κανείς δεν έμαθε ότι δικαιωθήκαμε στο δικαστήριο. Κάποιοι δικηγόροι συμβούλεψαν ότι πρέπει να πάρουν αποζημιώσεις από το κανάλι απ’ όλη αυτή την υπόθεση. Εγώ, όμως, ποτέ δεν θα ξεχάσω τον Μίνωα Κυριακού να μου λέει "Ξέρω την ευαισθησία σου, ξέρω ότι καλά έκανες και χαλάλι τα πρόστιμα". Θα το θυμάμαι για πάντα. Όπου συναντήσω περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης θα το πω, δεν υπάρχει περίπτωση να το κρύψω, προτιμώ να πεθάνω. Ξέρω πολύ καλά πώς κοιμάμαι το βράδυ», είπε η Νατάσα Ράγιου στην εκπομπή Join Us, το απόγευμα του Σαββάτου και πρόσθεσε: «Έχω μετανιώσει γιατί δεν μίλησα τότε και δεν μίλησα ποτέ γιατί μου έλεγαν όλοι "άστο, μη μιλάς, αφού εσύ έχεις δίκιο". Να έχω δίκιο και να το ξέρω μόνο εγώ δεν έχει καμία αξία. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε τηλεόραση. Έμενε κάτω από το σπίτι μου στο Αίγιο. Δεν θα το έκανα εγώ αν δεν ήξερα ακριβώς όλες τις συνθήκες. Αυτός ο άνθρωπος σχεδόν μου είχε ομολογήσει ότι έκανε μια πράξη στο παιδί του που θα έπρεπε να διώκεται, να φύγει το παιδί από εκείνη την οικογένεια. Με είχε πιάσει το παιδάκι από το φόρεμα και μου είχε πει "σε παρακαλώ πάρε με από εδώ". Πήγα λοιπόν τότε στους εισαγγελείς της περιοχής και μου είπαν "ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχουμε"; Εκεί γύρισε το μάτι μου ανάποδα! Προστάτευσα τους πάντες όσο μπορούσα, δεν είπαμε ονόματα. Έγινε το περιστατικό και μετά κανείς δεν διερεύνησε την πιθανότητα να δολοφονήθηκε από τη γυναίκα του. Κανείς δεν έμαθε ποτέ ότι δικαιωθήκαμε στο δικαστήριο».

Κλείσιμο
Μιλώντας για το κοινό της ξεκίνημα με την Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Με την Ελένη Μενεγάκη ξεκινήσαμε την ίδια μέρα. Το ‘95 εγώ ξεκινούσα στο Κεντρί και τα τρία χρόνια που έμεινα στον Ant1 ήμασταν στο διπλανό στούντιο και καμαρίνι. Όλοι την έχουμε ζηλέψει για το πώς τόσα χρόνια έχει καταφέρει και παραμένει αυτό το κορίτσι που έχει εξελιχθεί στο χρόνο και έχει μπει στα σπίτια μας. Όταν ήταν να κάνω το συμβόλαιο με τον Ant1 μου είχαν προτείνει να κάνω τον Πρωινό Καφέ. Δεν ήθελα να το κάνω, δεν ξέρω αν έκανα καλά»
 
Όσο για τη σχέση της με την τηλεόραση; Η Νατάσα Ράγιου είπε: «Η τηλεόραση είναι πάντα στο μυαλό μου, δεν έχει φύγει τόσα χρόνια, απλώς όλο αυτό τον καιρό δεν έχει τύχει κάτι. Φυσικά, μου λείπει, όπως θα έλειπε σε έναν άνθρωπο που έχει κάνει για 13 συνεχόμενα χρόνια τηλεόραση. Όμως δεν μου λείπει στο βαθμό που δεν μπορώ να ζήσω. Αν υπάρξει αυτό που θα μου κάνει το κλικ, θα το κάνω. Δεν ξεκινάω τώρα για να κάνω ό,τι να ναι ή ό,τι κάτσει. Οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι για πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν. Τι να κάνω; Μεσημεριανό ή πρωινό; Δεν θα το έκανα. Δεν μπορώ να μην βλέπω τηλεόραση, είμαι εξαρτημένη. Δεν μπορώ να μην είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Ζηλεύω πάρα πολύ την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έχω και το κλάμα πολύ εύκολο και μου αρέσουν τέτοιες εκπομπές ευαισθησίας. Βλέπω όλες τις πολιτικές εκπομπές και τα πρωινά στο ζάπινγκ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης