Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Στενοχωρήθηκα όταν μου πήραν το "Έχεις Γράμμα"»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Στενοχωρήθηκα όταν μου πήραν το "Έχεις Γράμμα"»

«Όταν ξεκίνησα την πρώτη μου εκπομπή στον ALPHA έκανα και αρχισυνταξία και παρουσίαση και μάλιστα για να μην ανέβει το badget της εκπομπής, έκανα ότι άλλο χρειαζόταν!»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Στενοχωρήθηκα όταν μου πήραν το "Έχεις Γράμμα"»
Για το τι ήταν εκείνο που την στεναχώρησε από την μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Όταν μου πήραν το "Έχεις γράμμα" και εγώ μετά έφτιαξα το "Πακέτο"», εξήγησε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Μάλιστα τότε ο ΑΝΤ1 με ζήτησε να πάω και εγώ να παρουσιάζω το "Γράμμα" και δεν πήγα, παρόλο που δεν είχα συμβόλαιο με τον ALPHA, αλλά είχα δώσει το λόγο μου και δεν το μετάνιωσα. Στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις και βλέπεις ότι σήμερα το "όχι" τού τότε στον ΑΝΤ1 έχει γίνει η αγάπη του κόσμου που αγκάλιασε το "Πακέτο".

Κλείσιμο
Απάντησε ακόμα αν πέρασε δύσκολα στην αρχή της καριέρας της: «Όταν ξεκίνησα την πρώτη μου εκπομπή στον ALPHA έκανα και αρχισυνταξία και παρουσίαση και μάλιστα για να μην ανέβει το badget της εκπομπής, έκανα ότι άλλο χρειαζόταν! Γι' αυτό σου λέω, δεν μου χαρίστηκε τίποτα... Πιστεύω ότι αν δουλεύεις και το παλεύεις κάποια στιγμή θα ανταμειφθείς», είπε στο περιοδικό YOU.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης