Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχουμε μάχη. Δεν μπορούμε να συρόμαστε από κομματικά στάτους»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχουμε μάχη. Δεν μπορούμε να συρόμαστε από κομματικά στάτους»

«Αυτό που προέχει τώρα είναι να ¨τουμπάρει “ η συνθήκη αυτής της απάθειας»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχουμε μάχη. Δεν μπορούμε να συρόμαστε από κομματικά στάτους»
Με αφορμή την επιστροφή του με το έργο «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» του Κώστα Βάρναλη μίλησε για τις πολιτικές του απόψεις του ο Σταμάτης Κραουνάκης σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Όταν ρωτήθηκε αν ένιωσε ποτέ ότι περιορίζονται οι ελευθερίες του (έχει κάτα κόρον σχολιάσει ασκώντας κριτική σε πολιτικούς) είπε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Κάποιες φορές συγκρατήθηκα. Όταν έπρεπε να σεβαστώ προσωπικά θέματα. Σιχαίνομαι να χρησιμοποιούμε προσωπικά θέματα του 'εχθρό' για να τον χτυπήσουμε. Το θεωρώ τρομερή απρέπεια».

Κλείσιμο
Όσο για το αν εμμένει στην περσινή του δήλωση «Δεν ανήκω πουθενά. Συμπαθώ τον Τσίπρα, αγαπώ το ΚΚΕ και πιστεύω ότι η ΑΝΤΑΡΣΙΑ είναι η πιο σοβαρή αριστερή στάση»; Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε: «Αυτό που προέχει τώρα είναι να ¨τουμπάρει “ η συνθήκη αυτής της απάθειας. Έχουμε μάχη. Είμαστε ανάμεσα σε σφαγές. Ουκρανία,Γάζα,Τουρκία. Περνάμε ασθένειες και επιδημίες. Δε μπορούμε να συρόμαστε από κομματικά στάτους. Υπάρχουν άνθρωποι σε όλα τα κόμματα της Αριστεράς που είναι η προσωπική μου παρέα οι φίλοι μου η καθημερινή μου κουβέντα. Σας βεβαιώ ότι δεν ανήκουν σε ένα και μόνο κόμμα.Έχω πια την ησυχία να ακούω και να τσακώνομαι ως πολιτισμένος καλλιτέχνης πάνω απ όλα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης