Mάκης Πουνέντης: «Κόβει» την Φουρέιρα από την εκπομπή

Mάκης Πουνέντης: «Κόβει» την Φουρέιρα από την εκπομπή

Να μην ακούσω ξανά τραγούδι της στο πλατό, λέει ο παρουσιαστής

Mάκης Πουνέντης: «Κόβει» την Φουρέιρα από την εκπομπή
Ακόμη δεν ξεκίνησε η εκπομπή και ο Μάκης Πουνέντης πετάει τα «καρφάκια» του προς πάσα κατεύθυνση.

Αφού δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια το παράπονό του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν τον κάλεσε στα βαφτίσια της Νάγιας και της Μαίρης, ανοίγει και νέο… μέτωπο αυτή τη φορά με την Ελένη Φουρέιρα.

Τι συμβαίνει ακριβώς ανάμεσα στον Μάκη Πουνέντη και στην Ελένη Φουρέιρα δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, ωστόσο, ο ραδιοφωνικός παραγωγός δείχνει να μην την συμπαθεί ιδιαίτερα κατά τα λεγόμενά του.

Το μεσημέρι της Τρίτης έπαιξε στον αέρα της εκπομπής «Αυτά Είναι» ένα κομμάτι της τραγουδίστριας και ο Μάκης Πουνέντης είπε: «Πού το θυμηθήκατε το «Reggaeton»; Δεν ξέρω αν θέλω να ξανακούσω στην εκπομπή Ελένη Φουρέιρα. Παιδιά, είχαμε μια πολύ καλή σχέση με την Ελένη, αλλά συναντηθήκαμε τις προάλλες... Θα σας πω αύριο την ιστορία με τη Φουρέιρα, αλλά διατηρώ τις αποστάσεις μου. Αφήστε με να σκεφτώ ξανά για την Ελένη Φουρέιρα».

Ωστόσο όταν ένας συνεργάτης της εκπομπής του επισήμανε πως η τραγουδίστρια παρακολουθεί την εκπομπή του Σκάι απάντησε: «Ποια Ελένη; Έχεις κολλητηλίκια κι εσύ μαζί της; Δεν μας έφτανε η Μαρία Ηλιάκη με την Κατερίνα Στικούδη, θα έχουμε και με την Ελένη Φουρέιρα; Θα τα κόψω εγώ αυτά τα πολλά πολλά».
Κλείσιμο

Για να δούμε θα… θυμηθεί, στην εκπομπή της Τετάρτης, να πει στο κοινό την ιστορία με την Ελένη Φουρέιρα ή θα το…ξεχάσει;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης