Η γαμήλια… «ζεμπεκιά» του Γιώργου Μανίκα

Η γαμήλια… «ζεμπεκιά» του Γιώργου Μανίκα

Η σύζυγός του, Έλλη Γελεβεσάκη ήταν εκείνη που του χτυπούσε παλαμάκια και τον καμάρωνε

Η γαμήλια… «ζεμπεκιά» του Γιώργου Μανίκα
Με βεγγαλικά και χειροκροτήματα έγινε η είσοδος των νεόνυμφων Γιώργου Μανίκα και της Έλλης Γελεβεσάκη στα κέντρο «Αναίς» στην Βαρυμπόμπη, το βράδυ της Τρίτης.

Κλείσιμο

 
Το ζευγάρι, που λίγη ώρα πριν είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο «Κτήμα Αριάδνη» – τον Ιανουάριο του 2013 είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο – έκανε την είσοδό του μετά την προβολή σε γιγαντοοθόνη ενός άκρως συγκινητικού βίντεο με προσωπικές στιγμές, τόσο των δυο τους, όσο και με το γιο τους.




 
Υπό τους ήχους του κομματιού «Σ’ αγαπώ» του Χρήστου Χολίδη, οι νεόνυμφοι μπήκαν στο χώρο, όπου ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι και αφού έκοψαν – ως είθισται - την γαμήλια τούρτα τους χόρεψαν τον πρώτο τους χορό.


 
Και ενώ τα τρυφερά κομμάτια εναλλάσσονταν το ένα με το άλλο, την ώρα που έπαιζε το κομμάτι «Πλανήτης Γη» του Γιώργου Γιασεμή έγινε η ανατροπή: ο Γιώργος Μανίκας ξεκούμπωσε το γαμπριάτικο κοστούμι του, που έφερε την υπογραφή του Βασίλειου Κωστέτσου, «άφησε» τη νύφη και άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο. Η Έλλη Γελεβεσάκη έμεινε δίπλα του και τον χειροκροτούσε, ενώ όλοι σχολίασαν την χορευτική ικανότητα του γαμπρού. Σειρά είχε ο… σόλο χορός της νύφης, που λικνίστηκε σε λάτιν ρυθμούς.


 
Του πάρτι είχε προηγηθεί, εκτός από του γάμου και η βάφτιση του γιου τους, Άγγελου – Ιωάννη, που ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2013.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης