Η Ραλλία Χρηστίδου και η ταμπέλα «της παίκτριας του Fame Story»

Η Ραλλία Χρηστίδου και η ταμπέλα «της παίκτριας του Fame Story»

«Μου έδωσαν 50.000 ευρώ για διαφήμιση επειδή ήμουν πρώην παίκτρια reality»

Η Ραλλία Χρηστίδου και η ταμπέλα «της παίκτριας του Fame Story»
H ταλαντούχα ερμηνεύτρια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι της έδωσαν ένα υπέρογκο ποσό για τον λόγο ότι ήταν παίκτρια reality. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρει τον λόγο που συνέβη αυτό αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως «κορίτσι του Fame Story».

Η Ραλλία Χρηστίδου πιστεύει ότι κουβαλάει ακόμα την ταμπέλα «η παίκτρια του Fame Story»; «Την κουβαλάω και θα συνεχίσω να την κουβαλάω καθώς φαίνεται. Στο Fame Story συμμετείχα το 2004, κι όμως κάποιοι φροντίζουν να το θυμούνται, προκειμένου να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα. Ή για να το πω αλλιώς, για να αναδείξουν τη δική τους καριέρα», δήλωσε στο περιοδικό Like!

Ύστερα τόνισε: «Θέλω να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη δική μου συμμετοχή στο Fame Story. Πρώτον, δεν έχω μετανιώσει για τη συμμετοχή μου. Δεύτερον, αν είχα τη γνώση που έχω τώρα, δεν θα συμμετείχα ποτέ. Τρίτον, η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο show όσα πράγματα μου έδωσε άλλα τόσα μου πήρε. Μου έδωσε επικαιρότητα και μια ευκαιρία να μπω στη δουλειά και μου αφαίρεσε το δικαίωμα να υπηρετήσω σοβαρό ρεπερτόριο».

Κλείσιμο
Την υποτίμησαν ποτέ συνάδελφοι της; «Όταν κάνεις το καλλιτεχνικό σου ντεμπούτο από ένα Μέσο που πάντα υπηρετούσε το ελαφρύ, όπως είναι η τηλεόραση, είναι λογικό μετά οι άνθρωποι της δουλειάς να σε κοιτάνε καχύποπτα και να σε αντιμετωπίζουν κι εσένα ως ελαφρύ».

Τέλος, η Ραλλία Χρηστίδου απαντάει στο αν της έκλεισαν ποτέ πόρτες λόγω της συμμετοχής της στο Fame Story: «Ακόμα και σήμερα μου κλείνουν πόρτες λόγω του Fame Story. Oι σοβαρές εφημερίδες αρνούνται πολλές φορές να φιλοξενήσουν μια συνέντευξη μου, ενώ οι άνθρωποι του χώρου μου έπρεπε να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, για να πουν ένα καλό λόγο για εμένα.Όλη αυτή την άρνηση που εισέπραξα στην αρχή την αντιμετωπίζω ακόμα ως ένα βαθμό. Και δίνει αγώνα για να απεμπλακώ από όλη αυτή την ιστορία. Πάντως δεν χρησιμοποίησα ποτέ την τηλεοπτική μου ιδιότητα, αυτή της πρώην παίκτριας ενός πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος, για να κερδίσω χρήματα».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης