Μαρινάκης-Καλπάκη: Επιρρεπείς στα ατυχήματα

Μαρινάκης-Καλπάκη: Επιρρεπείς στα ατυχήματα

Με νάρθηκα στο χέρι η σύντροφος του ηθοποιού απολαμβάνει τις διακοπές της 

Μαρινάκης-Καλπάκη: Επιρρεπείς στα ατυχήματα
Πριν λίγο καιρό ο Ιωσήφ Μαρινάκης είχε σπάσει το πόδι του με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν οι μετακινήσεις του μιας και χρειάστηκε πατερίτσες.

Αυτή τη φορά ατύχημα είχε η σύντροφος του ηθοποιού, Χρύσα Καλπάκη.



Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ», το ατύχημα της Χρύσας Καλπάκη δεν στάθηκε εμπόδιο στο ζευγάρι και απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάτμο.
Κλείσιμο

«Κάναμε σκυταλοδρομία. Έβγαλα εγώ τον γύψο από το πόδι μετά από τρεις μήνες και τον φόρεσε η Χρύσα στο χέρι για 20 ημέρες. Έπαθε ένα μικρό κάταγμα στο δάχτυλο», αποκαλύπτει ο Ιωσήφ Μαρινάκης στο «ΟΚ» για το πρόσφατο ατύχημα της 38χρονης συντρόφου του.



Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες οι δυο τους έκαναν τις βουτιές τους στο «Νησί της Αποκάλυψης» και συγκεκριμένα στην παραλία του Κάμπου. 

Η γυμνάστρια, δεν πτοήθηκε από τον νάρθηκα που φορούσε στο αριστερό της χέρι και έδειχνε χαρούμενη και ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της.



«Παρά τα ατυχήματα οι διακοπές συνεχίζονται! Περνάμε πολύ όμορφα και δεν σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε πριν από τις αρχές Σεπτεμβρίου», λέει ο ηθοποιός στο εβδομαδιαίο περιοδικό.

Οι δυο τους πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θα συνεχίσουν τις διακοπές τους στα Κύθηρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης