Ηράκλειο: Ο σεΐχης Μανσούρ φόρτωσε στο learjet οκτώ... κότες!

Ηράκλειο: Ο σεΐχης Μανσούρ φόρτωσε στο learjet οκτώ... κότες!

Πήρε... ενθύμια από την Ελλάδα - Συνταξίδευε με οχτώ καφέ κότες, ζωντανές, τις οποίες είχαν τοποθετήσει σε τελάρα ανά δύο

Ηράκλειο: Ο σεΐχης Μανσούρ φόρτωσε στο learjet οκτώ... κότες!
Τι αναμνηστικό μπορεί να πάρει φεύγοντας από την Κρήτη ένας κροίσος; Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη; Οτιδήποτε του γυαλίσει, αρκεί να έχει να το πληρώσει είναι η σωστή απάντηση. 

Ο Άραβας σεΐχης Mansour bin Zayed Al Nahyan και αναπληρωτής πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που έφυγε την Παρασκευή από το Ηράκλειο αεροπορικώς, μαζί με τις δεκάδες αποσκευές του φόρτωσε και στο learjet του οχτώ... κότες, πιθανότατα αλανιάρες! Φαίνεται απίστευτο όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου συνταξίδευε με οχτώ καφέ κότες ζωντανές τις οποίες είχαν τοποθετήσει σε τελάρα ανά δύο και τις έβαλαν στο Ι.Χ. αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε με προορισμό το Αμπού Ντάμπι! Οι υπάλληλοι του αερολιμένα έτριβαν τα μάτια τους βλέποντας το ζωντανό φορτίο να εισέρχεται στο πολυτελές αεροπλάνο!

Το θέμα που προκύπτει είναι πού θα ζήσουν αυτές οι κότες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και κάτω από ποιες συνθήκες...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης