Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί να καθίσω σπίτι!»

Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί να καθίσω σπίτι!»

Φωτογραφήθηκε με κορμάκι πιο σέξι από ποτέ!

Ο Μεγάλος Αδερφός έρχεται και σε χάπι
Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί να καθίσω σπίτι!»
Για το ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν να απέχει από την τηλεόραση, τις αντικαταστάσεις, την επιθυμία της να κατέβει στις δημοτικές εκλογές, αλλά και το χωρισμό με τον τελευταίο της σύντροφο μίλησε την ώρα που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό εβδομαδιαίου περιοδικού η Ελεονώρα Μελέτη.



«Το Σεπτέμβριο έκανα ένα λάθος και βγήκα και είπα ότι είμαι σε μια σχέση. Με τον άνθρωπο αυτό χωρίσαμε τέλη Οκτώβρη- αρχές Νοεμβρίου. Ήμουν πέντε μήνες χωρισμένη και διάβαζα ότι ήμουν μαζί του!», είπε αρχικά, δηλώνοντας παράλληλα στο περιοδικό “Hello!” ότι τώρα είναι «ανοιχτή στο να ερωτευτώ αλλά όταν γίνει δεν θα σας το πω!».

Κλείσιμο


Αυτό που μπορεί να την απομακρύνει από μια σχέση είναι ότι «Με θλίβει να μην επικοινωνώ με τον άλλον και να μην εισπράττω ξεκάθαρα συναισθήματα».
 
Μιλώντας για τα επαγγελματικά της, αποκάλυψε ότι «την επόμενη σεζόν μπορεί να καθίσω σπίτι μου!», ενώ ευχήθηκε να έχει βρεθεί αντικαταστάτρια για εκείνη ώστε να μπορούσε να είναι υποψήφια στις εκλογές: «Μακάρι να είχε βρεθεί αντικαταστάτρια, ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει για 20 μέρες που έπρεπε να λείψω αναγκαστικά για τις εκλογές, ώστε και η εκπομπή να μην κοπεί και εγώ να μπορώ μετά να επιστρέψω στη θέση μου μέχρι τον Ιούλιο».



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης