Θα ήθελα να με κλέψει ένας μεγάλος έρωτας, λέει η Νάντια Μπουλέ

Θα ήθελα να με κλέψει ένας μεγάλος έρωτας, λέει η Νάντια Μπουλέ

«Δουλεύω στην τηλεόραση, ζω από τη δουλειά μου την τηλεοπτική και κάνω τα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι, που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικά»

Θα ήθελα να με κλέψει ένας μεγάλος έρωτας, λέει η Νάντια Μπουλέ
Για τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο, την κριτική που έχει δεχτεί για την επαγγελματική της ιδιότητα, ανάμεσα στην τηλεόραση, το θέατρο και το τραγούδι, αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε στην κάμερα πρωινής εκπομπής η Νάντια Μπουλέ.
 
«Τον Δημήτρη τον αγαπάω πάρα πολύ και τον εκτιμώ. Νομίζω και τα αισθήματα τα δικά του είναι αντίστοιχα. Ας μην το συνεχίσουμε όμως...», είπε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», που τη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Annie». Και συνέχισε: «Βρεθήκαμε σε ένα κοινό τραπέζι, σε μια κοινή παρέα. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές έτσι κι αλλιώς. Το θέμα τελειώνει εδώ»
 
Κλείσιμο
Όσο για την κριτική που έχει δεχτεί για την επαγγελματική της ιδιότητα, ανάμεσα στην τηλεόραση, το θέατρο και το τραγούδι; «Αν πίστευα στο τυπικό κομμάτι ενός ανθρώπου, στα τυπικά του χαρακτηριστικά, θα έπρεπε να δηλώνω δημοσιογράφος, επειδή έχω ένα πτυχίο δημοσιογράφιας. Δεν δηλώνω δημοσιογράφος γιατί δεν πιστεύω μόνο στα τυπικά χαρακτηριστικά που έχει ένας άνθρωπος», είπε η Νάντια Μπουλέ, τονίζοντας: «Δουλεύω στην τηλεόραση, ζω από τη δουλειά μου την τηλεοπτική και κάνω τα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι, που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικά. Θα ήθελα πάρα πολύ αυτό να το συνεχίσω και να μπορώ να ζήσω αποκλειστικά από τη μουσική. Είναι πολύ μεγάλο μου όνειρο».
 
Τέλος, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή είπε: «Ένα μεγάλος έρωτας θα ήθελα να με κλέψει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης