Λιάγκας για Σεργουλόπουλο: Έκανε σεξ ή έγινε με σπερματέγχυση;

Λιάγκας για Σεργουλόπουλο: Έκανε σεξ ή έγινε με σπερματέγχυση;

Ερωτήματα έθεσε ο παρουσιαστής για τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε παιδί, χαρακτηρίζοντάς τονπαράλληλα πρωτοπόρο και θαρραλέο 

Λιάγκας για Σεργουλόπουλο: Έκανε σεξ ή έγινε με σπερματέγχυση;
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν από την τηλεοπτική παρέα του «Πρωινού« ΑΝΤ1 ήταν και η είδηση της γέννησης του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου.
 
Η Σάσα Σταμάτη ήταν εκείνη που προλόγισε το θέμα, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει επ’ αυτού: «Έκανε σεξ με μια φίλη του ή έγινε με σπερματέγχυση; Και αν η μάνα του παιδιού είναι φίλη του Φώτη, θα το μεγαλώσουν μαζί; Και βέβαια να του ζήσει το παιδί, αλλά πέραν της πλάκας ανοίγει μια κουβέντα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Φώτης είναι από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά από όσο ξέραμε δεν έχει σχέση με μια γυναίκα. Είναι μόνος του στον κόσμο και το 'χει πει και ο ίδιος. Να του ζήσει και πάλι, θα γίνει εξαιρετικός πατέρας, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται στην Ελλάδα αυτό το πράγμα. Η μητέρα δεν είναι παρένθετη από ό,τι μου λέτε», είπε ο 44χρονος παρουσιαστής και επέμεινε στην ερώτησή του: «Η μαμά του παιδιού θα υπάρχει στη ζωή του Φώτη;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης