Παπούλια: Ένας άντρας πρέπει να σέβεται την ελευθερία μου

Παπούλια: Ένας άντρας πρέπει να σέβεται την ελευθερία μου

«Χωρίς ελευθερία σταματάς να έχεις επιλογή και ο άνθρωπος γίνεται αυτό που είναι τελικά στη ζωή μόνο βάσει των επιλογών του»

Παπούλια: Ένας άντρας πρέπει να σέβεται την ελευθερία μου
Είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της  καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» και με αφορμή αυτό, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο περιοδικό TV BOX για τη ζωή της και για τις λεπτομέρειες της σειράς.

Η ίδια θα συγχωρούσε τον σύντροφό της αν μάθαινε ότι για πολύ καιρό της κρατούσε κάτι κρυφό από το παρελθόν του (κάτι που κάνει στον σύζυγό της η τηλεοπτική Δάφνη); «Θα τον συγχωρούσα, αλλά δεν ξέρω αν θα το άντεχα» εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια, ενώ  σχετικά με τη σχέση της με την Τζούς Ευείδη αποκάλυψε: «Είναι αλήθεια ότι μέσα από την σειρά ξεκίνησε μια νέα φιλία. Περνάμε μέρες μαζί και συζητάμε για τα πάντα».

Κλείσιμο
Μίλησε ακόμα και για το τι αναζητάει από έναν άντρα; «Δεν είναι εξωτερικά ούτε αρχετυπικά τα στοιχεία που ζητάω σε έναν άντρα. Θέλω να σέβεται την ελευθερία μου. Χωρίς ελευθερία σταματάς να έχεις επιλογή και ο άνθρωπος γίνεται αυτό που είναι τελικά στη ζωή μόνο βάσει των επιλογών του» είπε, ενώ για τον χαρακτήρα της γενικότερα ανέφερε: «Προσπαθώ να μην μπλέκομαι σε δουλειές άλλων. Παίρνω θέση εάν και εφόσον μου το επιτρέπει ο ρόλος που παίζω στην κάθε περίσταση. Σίγουρα όμως ξέρω να βάζω τα πράγματα στη θέση τους, αν χρειαστεί».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα συμμετείχε στο «Dancing with the stars», αποκάλυψε: «Δεν βάζω ερωτήματα στον εαυτό μου και δεν λειτουργώ με υποθέσεις. Όλα κρίνονται από τη στιγμή και τις λεπτομέρειες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης