Δεσποινα Βανδή: Βρίσκεται σε συζητήσεις για το «The Voice»

Δεσποινα Βανδή: Βρίσκεται σε συζητήσεις για το «The Voice»

«Μακάρι να μπορέσει να γίνει κάτι πολύ όμορφο»

Δεσποινα Βανδή: Βρίσκεται σε συζητήσεις για το «The Voice»
Στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια, που σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με τον τραγουδιστή στο νυχτερινό μαγαζί  «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»  για τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη ενώ αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στο νέο σόου του ΑΝΤ1 «The Voice».

Σχετικά με τη φετινή  συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη είπε: «16 χρόνια μετά! Συγκρίνουμε τις αφίσες 16 χρόνια πριν και μετά και τελικά καταλήγουμε ότι ο χρόνος μας φέρθηκε με ευγένεια και στους δυο».

 Όσον αφορά το τραγουδιστικό σόου του ΑΝΤ1 η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα.

«Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι συζητήσεις. Μακάρι να μπορέσει να γίνει κάτι πολύ όμορφο», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.
Κλείσιμο

Τέλος μίλησε και για το νέο της δισκογραφικό βήμα, χωρίς την υπογραφή του Φοίβου.

 «Δεν έχω ανασφάλεια, αλλά πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για αυτό που κάνω. Το σκεφτόμουν πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι με τον Φοίβο έχουμε κάνει υπέροχα τραγούδια. Ήθελα να ψάξω λίγο διαφορετικά τον εαυτό μου μέσα από άλλους δημιουργούς. Όχι αναγκαστικά για να ξεπεράσω αυτό που έχω κάνει μέχρι σήμερα με τον Φοίβο, αλλά για να κάνω κάτι άλλο», είπε η τραγουδιστρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης