Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία στέλνει την Ελένη στη φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία στέλνει την Ελένη στη φυλακή

Άλλη μια ανατροπή πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου στη δημοφιλή σειρά

Eleni_-Sergios
Ανατροπές, δραματικές εξελίξεις και πολλές συγκινήσεις είναι η συνταγή που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στις Άγριες Μέλισσες. Λίγο πριν η δημοφιλής σειρά ρίξει αυλαία για φέτος οι σεναριογράφοι καταφέρνουν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η Ελένη Σταμίρη για ακόμα μια φορά θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου και θα κατηγορηθεί με αποδείξεις για τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «TV O’ CLOCK» ο άνθρωπος που μισεί περισσότερο απ’ όλους την Ελένη είναι η Θεοδοσία, η οποία έχει την ευκαιρία να την καταστρέψει για πάντα. Η Θεοδοσία βρίσκει στα πράγματα του Γιάννου ένα γράμμα που είχε γράψει λίγο πριν βρεθεί κρεμασμένος και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου.

Η Θεοδοσία, έχοντας στα χέρια της αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί πως είναι η μοναδική φορά που μπορεί να καταστρέψει την Ελένη και να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της. Έτσι, παραδίδει το γράμμα στην αστυνομία. Η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 28 νέα κρούσματα - Μόνο 2 θετικά δείγματα στα 1.972 τεστ που έγιναν σε τουρίστες

Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο και την Κνωσό

Δείτε βίντεο: Εντυπωσιακές εικόνες από τον κατάπλου του περιπολικού «Καραθανάσης» στον Ναύσταθμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης