Ατελείωτες ουρές για το bazaar καλλυντικών!

Ατελείωτες ουρές για το bazaar καλλυντικών!

Ατελείωτες ουρές σχηματίστηκαν από το νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Φιλοθέη στα γραφεία της εταιρίας Sarantis, όπου πραγματοποιείτο bazzar επώνυμων καλλυντικών.

Ατελείωτες ουρές για το bazaar καλλυντικών!
Ατελείωτες ουρές σχηματίστηκαν από το νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Φιλοθέη στα γραφεία της εταιρίας Sarantis, όπου πραγματοποιείτο bazzar επώνυμων καλλυντικών. Γυναίκες κάθε ηλικίας περίμεναν ακόμα και από τις τρεις το πρωί για να πάρουν το μαγικό χαρτάκι που θα τους έδινε την ευκαιρία να μπουν από τις πρώτες στο εκθεσιακό χώρο και να αγοράσουν τα καλλυντικά της αρεσκείας τους σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Η έκθεση που ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 27 Μαΐου την πρώτη μόνο ημέρα φιλοξένησε περί τους 2.500 επισκέπτες, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο οι υπεύθυνοι του bazaar τονίζουν ότι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν περισσότερο κόσμο και όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. Ο χρόνος αναμονής σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνάει τις πέντε ώρες, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των γυναικών που έχουν έρθει από την επαρχία για  επισκεφτούν την εν λόγω έκθεση.  
«Περιμένω τουλάχιστον μια ώρα στην ουρά για να πληρώσω» εξομολογείται μιλώντας στο protothema.gr η κυρία Κυριακή Φακίνου «ο λόγος που ήρθα στην έκθεση, είναι κυρίως οικονομικός. Αγόρασα καλλυντικά που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα μπορούσα να αγοράσω. Οι τιμές είναι τόσο χαμηλές που μπορεί κανείς να ‘εφοδιαστεί’ με τα αγαπημένα του προϊόντα για ένα χρόνο» καταλήγει η ίδια. Λίγο πιο πίσω στέκεται η 27χρονη ιδιωτική υπάλληλος Ειρήνη Δούκα « είχα προνοήσει και ήρθα αρκετά νωρίς και ευτυχώς δεν περίμενα πολύ ώρα μέχρι να μπω. Αλλά τώρα βρίσκομαι ήδη 50 λεπτά στην ουρά για να πληρώσω και όπως τα βλέπω τα πράγματα θέλω τουλάχιστον άλλη μισή ώρα για να καταφέρω να φτάσω στα ταμεία».
Κλείσιμο

Η ουρά στο εξωτερικό χώρο του bazaar όσο περνάει η ώρα ολοένα και αυξάνεται, ενώ δεν λείπουν και οι μικρο-παρεξηγήσεις σχετικά με την προτεραιότητα. Στο εσωτερικό η «καταναλωτική μανία» είναι η επικρατούσα αίσθηση ενώ και σε αυτή την περίπτωση η ουρά για το ταμείο με γεωμετρική πρόοδο αυξάνεται. Πλέον το γυναικείο φύλο δείχνει τα πρώτα σημάδια κόπωσης, καθώς αρκετές είναι οι γυναίκες που μη μπορώντας να σταθούν άλλο, αποφασίζουν να καθίσουν στο πάτωμα περιτριγυρισμένες από τις σακούλες με τα ψώνια τους. Οι αφανείς ήρωες δεν είναι άλλοι από τους ταμίες και τις πωλήτριες οι οποίου μετά από τόσες ώρες φαίνεται να έχουν αρχίσει να εκείνοι να κουράζονται « Μέχρι στιγμής έχουμε εξυπηρετήσει περίπου 1500 άτομα, και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας» εξομολογείται ένας από τους δεκάδες ταμίες που βρίσκονται στην έξοδο του χώρου.

Πάντως στο bazaar οι επισκέπτες μπορούν να βρουν καλλυντικά και αρώματα των εταιριών MAC Estee Lauder, Clinique,Bobbi Brown, La Prairie κα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης