Πλούσια λεία για Αλβανούς διαρρήκτες στο Ηράκλειο

Πλούσια λεία για Αλβανούς διαρρήκτες στο Ηράκλειο

Από τότε, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 22 χρόνων είχαν διαπράξει άλλες επτά διαρρήξεις σε σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας τουλάχιστον 10.000 ευρώ, καθώς και τρεις χρυσές λίρες Αγγλίας

Πλούσια λεία για Αλβανούς διαρρήκτες στο Ηράκλειο
«Κύκνειο άσμα» ήταν για δυο νεαρούς Αλβανούς διαρρήκτες η εισβολή τους στο σπίτι ενός  50χρονου στο Ηράκλειο, καθώς ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και το έβαλαν στα πόδια, αλλά εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν και αποκαλύφθηκε η δράση τους που ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά!

Από τότε, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 22 χρόνων είχαν διαπράξει άλλες επτά διαρρήξεις σε σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας τουλάχιστον 10.000 ευρώ, καθώς και τρεις χρυσές λίρες Αγγλίας. Τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν τα πούλησαν ή τα έστειλαν στην πατρίδα τους.

Πάνω στους δυο νεαρούς δράστες βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα μαχαίρι τα οποία κατασχέθηκαν και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στον οποίο οδηγήθηκαν άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες κι σε απόπειρα. Οι άνδρες της Ασφαλείας διενεργούν έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως την δράση τους και εκτιμούν ότι κρύβονται πίσω από μεγάλο αριθμό διαρρήξεων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης