Καστοριά: Τρεις συλλήψεις για δύο διαρρήξεις με λεία... ένα ρολόι!

Καστοριά: Τρεις συλλήψεις για δύο διαρρήξεις με λεία... ένα ρολόι!

Δεν συμμορφώθηκαν με το σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο και προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους

Καστοριά: Τρεις συλλήψεις για δύο διαρρήξεις με λεία... ένα ρολόι!
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη τριών Ελλήνων κακοποιών που διέρρηξαν ένα σπίτι και αποπειράθηκαν να εισβάλλουν σε άλλο ένα σε μια περιοχή της Καστοριάς, καθώς δεν συμμορφώθηκαν με το σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο και διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους, για να ακινητοποιηθούν τελικά στην... Εορδαία της Κοζάνης!

Οι δράστες ηλικίας 19, 30 και 38 χρόνων είχαν καταφέρει να κλέψουν όλο κι όλο ένα... ρολόι από το σπίτι ενός 74χρονου, αλλά απέτυχαν να τρυπώσουν στην κατοικία ενός  69χρονου. Μετά από αναζητήσεις, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και το κλεμμένο ρολόι βρέθηκε στο όχημά τους που κατασχέθηκε.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπές τετελεσμένη και σε απόπειρα. 

*** Ένα ιατρείο στη Ρόδο έβαλε στο μάτι ένας 41χρονος, ο οποίος το διέρρηξε και άρπαξε χρήματα και δελτία συνταγών τα οποία πλαστογράφησε και τα χρησιμοποίησε για να αγοράσει ναρκωτικά χάπια. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και διαπιστώθηκε ότι την περασμένη Τρίτη είχε κλέψει από ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. τυχερά λαχεία, που όμως δεν του έφεραν... γούρι! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και κρατείται για να απολογηθεί.

*** Στο σπίτι μιας 82χρονης στην Πάτρα αποπειράθηκε να τρυπώσει βρίσκοντας ξεκλείδωτη την πόρτα, ένας 35χρονος Έλληνας. Όμως, έγινε αντιληπτός από συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης που ειδοποίησε την Άμεση Δράση και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν άμεσα στο σπίτι. Ο δράστης ανακρίνεται στην Ασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης