Ένα 17χρονο κορίτσι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας, κάνοντας “βουτιά” θανάτου από τη γέφυρα του Γαλατά στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου.
Διερχόμενοι οδηγοί που αντιλήφθηκαν, τι είχε συμβεί ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την 17χρονη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κορίτσι έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.