Στα σίδερα φυγόποινος με καταδίκη για κλοπή

Στα σίδερα φυγόποινος με καταδίκη για κλοπή

Ακόμα δύο συλλήψεις στη Λάρισα

Στα σίδερα φυγόποινος με καταδίκη για κλοπή
Παρά την καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του για κλοπή, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας 39χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Από τα στοιχεία ταυτότητας του 39χρονου διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 54χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. 

Πάλι στη Λάρισα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 40χρονο Ρουμάνο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση Υγειονομικών Διατάξεων, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 200 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης