Πέλλα: Τον έπιασαν με τη συγκομιδή της μίνι χασισοφυτείας

Πέλλα: Τον έπιασαν με τη συγκομιδή της μίνι χασισοφυτείας

Στο σπίτι του βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 546 γραμμαρίων και αποξηραμένοι κλώνοι δενδρυλλίων 

Πέλλα: Τον έπιασαν με τη συγκομιδή της μίνι χασισοφυτείας
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας 60χρονος μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας, όπου βρέθηκε ολόκληρη η συγκομιδή του από τα τρία δενδρύλλια κάνναβης που είχε καλλιεργήσει στην αυλή του κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 546 γραμμαρίων και αποξηραμένοι κλώνοι δενδρυλλίων βάρους 524 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα τσιγαριλίκι που ο 60χρονος είχε έτοιμο για χρήση. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Σε ένα χωριό της Δράμας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 43χρονος Έλληνας, όταν στο σπίτι του βρέθηκαν τέσσερα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 220,3 γραμμαρίων και κλώνοι κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης βάρους ενός κιλού και 440 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν, όπως και δυο τσιγαριλίκια. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

*** Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 66χρονο μετά από έρευνα με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή στην κατοικία του, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα δύο νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 και 0,30 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,5 γραμμαρίων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης