Μετέφεραν από τη Βουλγαρία λαθραία ποτά και τσιγάρα

Μετέφεραν από τη Βουλγαρία λαθραία ποτά και τσιγάρα

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Αντιμετώπισης- Δίωξης Λαθρεμπορίου Σερρών πέρασαν χειροπέδες σε έναν 54χρονο και μία 52χρονη από τη Βουλγαρία που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 334,15 λίτρα λαθραίων αλκοολούχων ποτών, 60 πακέτα τσιγάρων και καπνό

Μετέφεραν από τη Βουλγαρία λαθραία ποτά και τσιγάρα
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στον Προμαχώνα οι συλλήψεις Βουλγάρων υπηκόων που έρχονται από την πατρίδα τους στην Ελλάδα μεταφέροντας λαθραία προϊόντα για να τα πουλήσουν στις εγχώριες τιμές, που είναι κατά πολύ υψηλότερες.

Αρχικά, οι αστυνομικοί της Ομάδας Αντιμετώπισης- Δίωξης Λαθρεμπορίου Σερρών πέρασαν χειροπέδες σε έναν 54χρονο και μία 52χρονη από τη Βουλγαρία που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 334,15 λίτρα λαθραίων αλκοολούχων ποτών, 60 πακέτα τσιγάρων και καπνό βάρους δυο κιλών και 74 γραμμαρίων, ενώ είχαν και στην κατοχή τους δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 0,21 και 0,19 εκατοστών. Το όχημα κατασχέθηκε και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή.

Μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη δυο Βούλγαρους, έναν 50χρονο που είχε κρυμμένα στο αυτοκίνητό του 46 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών και έναν 53χρονο που μετέφερε 35 φιάλες με συνολικά 33,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών. Όλα κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα και οι δυο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης