Σέρρες: 14χρονη χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένη

Σέρρες: 14χρονη χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένη

Η 14χρονη εισέβαλε μαζί με μία άγνωστη προς το παρόν συνεργό της στο σπίτι της 69χρονης γυναίκας και την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας

Σέρρες: 14χρονη χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένη
Η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων ξυλοκόπησε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στις Σέρρες για να αρπάξει τις οικονομίες της, προβλημάτισε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Πόσω μάλλον, όταν η ανήλικη δεν δίστασε να τραβήξει με τη βία ακόμη και ένα δαχτυλίδι που φορούσε το άτυχο θύμα!

Η
ληστεία έγινε το πρωί της Κυριακής, όταν η 14χρονη εισέβαλε μαζί με μία άγνωστη προς το παρόν συνεργό της στο σπίτι της 69χρονης γυναίκας και την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας. Αφού άρπαξαν το ποσό των 500 ευρώ που βρήκαν σε ένα δωμάτιο και το δαχτυλίδι, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Από την έρευνα των αστυνομικών, όμως, ταυτοποιήθηκε η ανήλικη και συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δυο νεαρές λησταρχίνες είχαν διαρρήξει και άλλα δύο σπίτια στην ίδια περιοχή και είχαν αρπάξει συνολικά 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ. Η 14χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών μαζί με τον 34χρονο πατέρα της που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία και κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης