Πάτρα: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα - Σε κατάσταση σοκ το παιδί της

Πάτρα: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα - Σε κατάσταση σοκ το παιδί της

Είπε στους Αστυνομικούς πως δεν κατάλαβε πως χτύπησε τη γυναίκα και πίστεψε πως έπεσε μόνη της στο σημείο, ενώ στην ερώτηση γιατί ανέπτυξε ταχύτητα και δεν προσέτρεξε σε βοήθεια, δεν έδωσε καμιά απάντηση

Πάτρα: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα - Σε κατάσταση σοκ το παιδί της
Την ώρα που οι άνδρες της Τροχαίας αναζητούσαν πλάνα από τις κάμερες καταστημάτων που να έχουν καταγράψει το αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε μια μητέρα που περπατούσε μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της στην Πάτρα και τους εγκατέλειψε, ο νεαρός οδηγός του παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Το ατύχημα έγινε το πρωί της Κυριακής, όταν το όχημα χτύπησε την γυναίκα που προσπαθούσε να διασχίσει την οδό Αγίου Γεωργίου και έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα μπροστά στα μάτια των παιδιών της, ένα από τα οποία υπέστη σοκ όταν την είδε μέσα στα αίματα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων! Αλλά και η μητέρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Ο υπαίτιος οδηγός έσπευσε να εξαφανιστεί χωρίς να σταματήσει να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα. Ο ασυνείδητος νεαρός παρουσιάστηκε μόνος του αρκετές ώρες αργότερα στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ότι δεν αντιλήφθηκε πώς χτύπησε η άτυχη γυναίκα κι ότι νόμισε ότι λιποθύμησε! Δεν εξήγησε, όμως, για ποιο λόγο δεν σταμάτησε να την βοηθήσει. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών στον οποίο προσήχθη, του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, όρισε δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης