«Τα χειρότερα έρχονται» διαμηνύουν οι Anonymous Greece στις ελληνικές αρχές, μία ημέρα μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αλλά και στον δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αφήνοντας ξεκάθαρα να φανεί ότι, πλέον, οι «παρεμβάσεις» τους θα λάβουν... καθημερινό χαρακτήρα, οι Anonymous έγραψαν σήμερα στην σελίδα τους στο Facebook: «Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται! #AnonymousGreece».
Λίγη ώρα αργότερα, επανήλθαν, «εκτοξεύοντας» νέες απειλές, αυτή τη φορά κατά του ΕΟΠΥΥ και της Τράπεζας Πειραιώς: ««ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!».
Κλείσιμο
Αργότερα, οι Anonymous ενημέρωσαν πως την Τρίτη, θα διαρρεύσουν αρχεία 10 GB από κυβερνητικούς server, υποσχόμενοι πολλές εκπλήξεις.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση