PROTOTHEMA

Ελλάδα

Στο Πάρκο Τρίτση

Βίντεο: Ο Κουτσούμπας χορεύει τη «Ρόζα» στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Βίντεο: Ο Κουτσούμπας χορεύει τη «Ρόζα» στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Το 43ο φεστιβάλ της ΚΝΕ, στο Ίλιον, πήρε ξεχωριστή τροπή, όταν από τα ηχεία, ακούστηκε η "Ρόζα" του Δημήτρη Μητσοπάνου και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ χόρεψε

Το 43ο φεστιβάλ της ΚΝΕ, στο πάρκο Τρίτση, πήρε ξεχωριστή τροπή.


Ο συνήθως «μετρημένος» Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας χόρεψε ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στο Ιλιον.

Στη μεγάλη συναυλία -αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη, του Δημήτρη Μπάση, της Μελίνας Ασλανιδου, του Βασίλη Κορακάκη και του Κώστα Τριανταφυλλίδη, το κέφι «χτύπησε κόκκινο».

Οταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα η «Ρόζα», ο Δημήτρης Κουτσούμπας χόρεψε ζεϊμπέκικο και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τους συντρόφους του.
Απολαύστε τον και στο φεστιβάλ πριν από δύο χρόνιαΣυμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Γανυμήδης24/09/201712:44

Είναι τραγικό ο λαός να μην γνωρίζει τα δικαιώματά του, είναι τραγικό να χτυπάει παλαμάκια αυτούς που τον ληστεύουν και τον κυβερνούν παράνομα! Είναι δυνατόν οι πολίτες να έχουν άγνοια για την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ, είναι δυνατόν να την συγκρίνουν με την δικτατορία του προλεταριάτου "κομμουνισμό". Ο Adam Smith 1723-1790 όρισε τις βάσεις της εθνικής οικονομίας με βασικό κίνητρο το ελεύθερο εμπόριο και το προσωπικό κέρδος, θέτοντας τις βάσεις του καπιταλισμού, το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα συναλλαγών, πρωτοεμφανίστηκε απο τον τραπεζίτη Amschel Mayer Rothschild 1773-1855, που χρηματοδοτούσε εθνικά προγράμματα, πόλεμους και υποδομές! Η Βιομηχανική Επανάσταση αρχίζει το 1800 με τεράστιες επιπτώσεις στις κοινωνικοοικονομικές και πολιτιστικές συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων, λόγω υπερπληθυσμού παράλληλα παρατηρείται μεγάλη μετακίνηση ανθρώπων πρός τις ΗΠΑ! Οι επιπτώσεις εμφανίστηκαν πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά στην Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική και τελικά σε ολόκληρο τον πλανήτη! Οι κάτοχοι των βιομηχανιών και παράλληλα οι τραπεζίτες μέσω του ελεύθερου ανεξέλεγκτου εμπορίου επιδρούν άμεσα στις οικονομίες των κρατών και στην καταστροφή του οικοσυστήματος του πλανήτη. Αυτοί οι ελάχιστοι ιδιώτες μέσω του καπιταλισμού ασκούν τον ιμπεριαλισμό στον πλανήτη, ορίζοντας την ζωή μας μέσω της οικονομία και της παγκοσμιοποίησης! Το ερώτημα που τίθεται: οι κομμουνιστικές χώρες στις προηγούμενες δεκαετίες ήταν έξω από το σύστημα αυτό? -Η απάντηση είναι όχι! Το πείραμα του κομμουνισμού απέτυχε, οι κομμουνιστικές χώρες αφομοιώθηκαν πάλη στον καπιταλισμό! Ο τρόπος διοίκησης της ανθρωπότητας έφτασε στην παρακμή, οδηγούμαστε σε αδιέξοδα και στην αυτοκαταστροφή!

Απάντηση
Στην πιο γελοία χώρα του κόσμου24/09/201708:25

κάποιος άεργος χοντρός χόρευε με τα τραγούδια κάποιου ''αριστερού'' τραγουδιστή.Όταν αυτός πέθανε,όλοι μάθαμε από τη χήρα του ότι θα πουλούσε τη βίλα του στο Ψυχικό για μόλις 5.000.000 Ευρώ τιμή σκοτωμένη λόγω κρίσης.Ο όχλος που χειροκροτούσε τον άεργο χοντρό,νόμιζε ότι στο Ψυχικό μένουν οι καπιταληστές κοράκια και φονιάδες των λαών Αμερικάνοι,έξω οι βάσεις από τη Χημεία,ΕΟΚ και ΝΑΤΟΥ το ίδιου συνδικάτου.Αστείοι.

Απάντηση
κομμουνιστής στο Καστρί.24/09/201700:03

Τη γειτόνισσα, κομμουνίστρια της Εκάλης, τη Λιάνα, δεν είδα να χορεύει ή να σου χτυπάει παλαμάκια.Μάλλον θα προτίμησε να κάνει το μπάνιο της στην πισίνα της.

Απάντηση
Βλαδίμηρος23/09/201723:26

Γει σου σύντροφε, Μήτσιο Κτσιούμπα!!! Είσαι μεγάλος χορευταράς και το χορεύεις το ζεϊμπέκικο με την καρδιά και την ψυχή σου!!!!! Έτσι κι έτσι, σύντροφε, πάνω από 5% σε εκλογές δεν πρόκειται ποτέ να πάρουμε, ας το χαιρόμαστε τουλάχιστον σε κάθε φεστιβαλ της ΚΝΕ. Άντε , και του χρόνου μεγάλε σύντροφε, Μήτσιο Κτσιούμπα, να είσαι καλά να μας ξαναχορέψεις.

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία