Κατερίνη: Συνελήφθη 45χρονος Αλβανός που εξέδιδε την γυναίκα του

Κατερίνη: Συνελήφθη 45χρονος Αλβανός που εξέδιδε την γυναίκα του

Στην κατοχή του άντρα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε

Κατερίνη: Συνελήφθη 45χρονος Αλβανός που εξέδιδε την γυναίκα του
Στα χέρια των αστυνομικών αρχών στην Κατερίνη έπεσε 45χρονος Αλβανός για μαστροπεία, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πιάστηκε επ' αυτοφώρω να εξωθεί στην πορνεία την 30χρονη σύζυγό του, επίσης υπήκοο Αλβανίας, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Κλείσιμο
Στην κατοχή του άντρα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος, ενεργώντας κατ' επάγγελμα και για κερδοσκοπία εξέδιδε κατά το τελευταίο εξάμηνο την 30χρονη, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε βάρος της 30χρονης βεβαιώθηκε σχετική πταισματική παράβαση για παραβίαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή πρόσωπα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πηγή: Seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης