Εργοδότης και υπάλληλος διακινούσαν χασίς στην Κάλυμνο!

Εργοδότης και υπάλληλος διακινούσαν χασίς στην Κάλυμνο!

Είχαν αναπτύξει και ισότιμη συνεργασία στην... διακίνηση ναρκωτικών

Εργοδότης και υπάλληλος διακινούσαν χασίς στην Κάλυμνο!
Εκτός από την σχέση μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου, είχαν αναπτύξει και ισότιμη συνεργασία στην... διακίνηση ναρκωτικών ο 32χρονος ιδιοκτήτης ενός καταστήματος που λειτουργεί στην Κάλυμνο και ο 36χρονος υπάλληλός του, που έπεσαν και οι δυο στα χέρια ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος!

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν για διακίνηση ναρκωτικών στο νησί, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική “επίσκεψη” στην επιχείρηση και συνέλαβαν τους δυο άνδρες, όταν διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 170 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ ο 36χρονος άλλα επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όλα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Κλείσιμο
*** “Κοκτέιλ” ναρκωτικών βρήκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. πάνω σε έναν 40χρονο Έλληνα στον οποίο έκαναν έλεγχο στο Αγρίνιο. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με 5,9 γραμμάρια ηρωίνης, ένα φιαλίδιο με 90 ml υγρής μεθαδόνης και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

*** Πέταξαν στο έδαφος μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης όταν είδαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να κάνουν σήμα στάσης για έλεγχο στο Ι.Χ. φορτηγό που επέβαιναν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, δυο Έλληνες ηλικίας 46 και 28 χρόνων. Ωστόσο, δεν απέφυγαν τις χειροπέδες, καθώς η κίνησή τους έγινε αντιληπτή, ενώ στο όχημα κατασχέθηκαν ακόμη 16 κροτίδες, ένας τρίφτης κάνναβης, ένας φορητός υπολογιστής και δύο κινητά, των οποίων η προέλευση εξετάζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης