Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αγρίνιο και Βόλο

Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αγρίνιο και Βόλο

Από πολίτες -μέλη της κίνησης κατά των πλειστηριασμών και στελέχη της ΛΑΕ που συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια - Στο Αγρίνιο επικράτησε ένταση - Στο πλευρό των διαδηλωτών και ο εμπορικός σύλλογος  

Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αγρίνιο και Βόλο
Ένταση επικράτησε νωρίτερα στα δικαστήρια Αγρινίου όταν μέλη κινημάτων αλλά και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών εμπόδισαν την διενέργεια τριών πλειστηριασμών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου επρόκειτο να διεξαχθούν οι πλειστηριασμοί και στο πλευρό των ενεργών πολιτών και των συλλογικοτήτων βρέθηκε σήμερα και ο εμπορικός σύλλογος του Αγρινίου καθώς είχε προγραμματιστεί να γίνουν πλειστηριασμοί εμπορικών ακινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Δικαστήρια Αγρινίου έχουν προγραμματιστεί άλλοι οκτώ πλειστηριασμοί στις 26 Ιούλη 2017!

«Οι πλειστηριασμοί δεν είναι αποτέλεσμα κακοπληρωτών πελατών των τραπεζών και του Δημοσίου κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες! Είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής λεηλασίας, που έχει κάνει εφιαλτική τη ζωή των Ελλήνων!» ανέφεραν μέλη των συλλογικοτήτων και της Λαικής Ενότητας σε δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα του agriniosite.gr.


Κλείσιμο
Ματαιώθηκαν άλλοι τρεις στον Βόλο
Άλλοι τρεις πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου, ματαιώθηκαν, καθώς πολίτες -μέλη της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων, καθώς και μέλη του ΕΠΑΜ, εμπόδισαν την είσοδο σε δύο συμβολαιογράφους και μια κήρυκα.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο υπήρχε μικρή αστυνομική δύναμη. Βλέποντας τους συγκεντρωμένους, οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό και η διαδικασία ματαιώθηκε.

Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορούσε ακίνητο ιδιώτη στα Παλαιά Βόλου, με επίσπευση τράπεζας για οφειλή 50.000 €.

Ο δεύτερος αφορούσε ακίνητο ανώνυμης εταιρίας στη Β΄ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, για οφειλή 174.207 €
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης