Γραφείο πρωθυπουργού: Η ΝΔ θέλει να αναλάβουν ιδιώτες την αποκομιδή των απορριμάτων

Γραφείο πρωθυπουργού: Η ΝΔ θέλει να αναλάβουν ιδιώτες την αποκομιδή των απορριμάτων

«Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει ότι μαζί με τους εργαζόμενους, θα διαφυλάξει τις θέσεις εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου η αποκομιδή να γίνεται με ίδια μέσα των δήμων και όχι από ιδιώτες εργολάβους» αναφέρεται από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Γραφείο πρωθυπουργού: Η ΝΔ θέλει να αναλάβουν ιδιώτες την αποκομιδή των απορριμάτων
«Η ΝΔ επιχαίρει με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υλοποιηθεί το σχέδιό της. Να αναλάβουν την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιώτες» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ως απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ από την οποία επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, υπόσχεται νέες ανανεώσεις συμβάσεων και φωτογραφικές μονιμοποιήσεις μόνο και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά πως επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα. 

«Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει ότι μαζί με τους εργαζόμενους, θα διαφυλάξει τις θέσεις εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου η αποκομιδή να γίνεται με ίδια μέσα των δήμων και όχι από ιδιώτες εργολάβους» αναφέρει το γραφείο του πρωθυπουργού

Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου:

«Η ΝΔ επιχαίρει με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υλοποιηθεί το σχέδιό της. Να αναλάβουν την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιώτες.
Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει ότι μαζί με τους εργαζόμενους, θα διαφυλάξει τις θέσεις εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου η αποκομιδή να γίνεται με ίδια μέσα των δήμων και όχι από ιδιώτες εργολάβους.
Η πλήρης ταύτιση της ΝΔ με επιχειρηματικά συμφέροντα συνεχίζεται…».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης