Έκλεβε καύσιμα από γεωτρύπανο της Δ.Ε.Η.

Έκλεβε καύσιμα από γεωτρύπανο της Δ.Ε.Η.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Εορδαίας έπιασαν στα πράσα τον 35χρονο Αλβανό και του έβαλαν χειροπέδες, τη στιγμή που είχε «ρουφήξει» ποσότητα πετρελαίου 20 λίτρων από το γεωτρύπανο 

Έκλεβε καύσιμα από γεωτρύπανο της Δ.Ε.Η.
Στα ορυχεία της Δ.Ε.Η. στην περιοχή της Πτολεμαΐδας μπήκε κρυφά ένας Αλβανός «κυνηγός» καυσίμων και άδειασε το ντεπόζιτο ενός γεωτρύπανου της Επιχείρησης για να βάλει τα καύσιμα στο δικό του όχημα! Όμως, οι φύλακες τον πήραν είδηση και κάλεσαν την Αστυνομία. 

Οι άνδρες της Ασφάλειας Εορδαίας που έφτασαν αμέσως στο Πεδίο, έπιασαν στα πράσα τον 35χρονο Αλβανό και του έβαλαν χειροπέδες, τη στιγμή που είχε «ρουφήξει» ποσότητα πετρελαίου 20 λίτρων από το γεωτρύπανο, την είχε μεταγγίσει σε ένα πλαστικό δοχείο και ετοιμαζόταν να φύγει μέσα στο σκοτάδι. 

Το κλεμμένο πετρέλαιο κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η., ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του αλλοδαπού δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή καυσίμων. Η έρευνα συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές από οχήματα της Επιχείρησης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης