«Νιώθω θλίψη και στεναχώρια, το λέω από την ψυχή μου» είπε μια γυναίκα στο protothema.gr προσθέτοντας ότι «τα έλεγε από το 1993 ότι δεν μπορούμε να τρώμε περισσότερα από όσα βγάζουμε».
«Ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός αλλά δεν τον άφησαν» τονίζει ένας δεύτερος πολίτης υπενθυμίζοντας τις αλλαγές που επιχείρησε ως πρωθυπουργός και τις αντιδράσεις που συνάντησε.
Άλλοι πάλι αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λέγοντας ότι «ήταν κύριος και δυνατός και αγαπούσε με καρδιά, ο θεός να τον αναπαύσει», «ήταν μια προσωπικότητα μοναδική, η ζωή του ανεπανάληπτη, δεν θα τον ξεχάσουμε».
Πηγές της ΝΔ υπολογίζουν σε πάνω από 3.000 τους πολίτες όλων των ηλικιών που επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίαςστο Μοσχάτο και έγραψαν συγκινητικά μηνύματα στο βιβλίο συλλυπητηρίων. Την ίδια ώρα, περίπου αντίστοιχος αριθμός πολιτών επισκέπτονταν το γραφείο του εκλιπόντος στην οδό Αραβαντινού, όπου επίσης υπάρχει ανοιχτό βιβλίο συλλυπητηρίων.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, το στελεχιακό δυναμικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε εγρήγορση, καθώς ήταν δέκτες του «ζωηρού» ενδιαφέροντος πολιτών από όλη την επικράτεια που επιθυμούσαν να πουν από κοντά το «ύστατο χαίρε» στον πρώην πρωθυπουργό συμμετέχοντας στις προγραμματισμένες επίσημες εκδηλώσεις αποχαιρετισμού που θα γίνουν στην πρωτεύουσα, αλλά και στα Χανιά, στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντος.
Τα συγκινητικά μηνύματα για τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί