Κοζάνη: Έκρυβε κοκαΐνη και χασίς στο σπίτι του

Κοζάνη: Έκρυβε κοκαΐνη και χασίς στο σπίτι του

Κατασχέθηκαν 143,3  γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2,4 γραμμάρια κοκαΐνης, όπως και ένας σουγιάς και διάφορα μικροαντικείμενα με υπολείμματα κοκαΐνης

Κοζάνη: Έκρυβε κοκαΐνη και χασίς στο σπίτι του
Χρήστης κοκαΐνης ήταν επιβεβαιωμένα ένας 51χρονος στο σπίτι του οποίου σε περιοχή της Κοζάνης έκαναν έφοδο οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σιάτιστας, αλλά αυτό που εξετάζουν είναι αν διακινούσε χασίς που επίσης βρέθηκε στην κατοχή του.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε κατασχέθηκαν 143,3  γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2,4 γραμμάρια κοκαΐνης, όπως και ένας σουγιάς και διάφορα μικροαντικείμενα με υπολείμματα κοκαΐνης. Ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. 

Κλείσιμο
*** Στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ένας 65χρονος αγρότης, όταν έγινε έρευνα στο αγρόκτημά του και βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε, ενώ κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 114,3 γραμμαρίων. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης