Τρίκαλα: 1,7 εκατ. βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο γιατρού!

Τρίκαλα: 1,7 εκατ. βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο γιατρού!

Ο γιατρός και επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή τις προηγούμενες ημέρες...

Τρίκαλα: 1,7 εκατ. βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο γιατρού!
Μια ιδιαίτερα σημαντική περιουσία φαίνεται να άφησε πίσω του ο Κρητικής καταγωγής γιατρός Ιωάννης Παντελιδάκης, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Απριλίου στα Τρίκαλα όπου και ζούσε. 

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, έγινε η καταμέτρηση των περιουσιακών στοιχείων του  Ιωάννη Παντελιδάκη στο γραφείο του ξενοδοχείου του, και πλέον αναμένεται η καταμέτρηση των χρημάτων και των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στο σπίτι του.

Σύμφωνα το δημοσίευμα, τα χρήματα που βρέθηκαν στο γραφείο του αγγίζουν το ποσό του  1,7 εκ. € και έχουν ήδη κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.  

Κλείσιμο
Από βδομάδα αναμένεται η αποσφράγιση και του σπιτιού ώστε να γίνει η καταμέτρηση και των περιουσιακών στοιχείων που διατηρούσε εκεί. Έτσι θα ολοκληρωθεί η δικογραφία και ακολούθως θα ανοίξει η διαθήκη του εκλιπόντος.

Ο Ιωάννης Παντελιδάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών. Κρητικής καταγωγής εγκαταστάθηκε από νέος γιατρός στα Τρίκαλα και ίδρυσε την ομώνυμη κλινική επί της οδού Αμαλίας. Σύμφωνα με το e-enimerosi.gr πρόσφατα αγόρασε το ξενοδοχείο «Διβάνη» το οποίο και ανακαίνισε πλήρως το οποίο μετονόμασε σε Hotel Pantelidaki. Προχώρησε σε σημαντικές δωρεές και μια από αυτές ήταν η τοποθέτηση του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Δικαστηρίων.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης