Λαθραία τσιγάρα σε λεωφορεία και Ι.Χ. στον Έβρο

Λαθραία τσιγάρα σε λεωφορεία και Ι.Χ. στον Έβρο

Είχε κρυμμένα 200 πακέτα τσιγάρων σε διάφορα σημεία του οχήματος

Λαθραία τσιγάρα σε λεωφορεία και Ι.Χ. στον Έβρο
«Φρένο» σε τρεις απόπειρες εισαγωγής λαθραίων τσιγάρων στην Ελλάδα έβαλαν οι ελεγκτές της Δίωξης που εντόπισαν τα παράνομα φορτία κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες οχημάτων, τα οποία πέρασαν τα σύνορα από τους Κήπους του Έβρου.

Στην πρώτη περίπτωση, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ενός λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγιο από την Γεωργία στην Ελλάδα, είχε κρυμμένα 200 πακέτα τσιγάρων σε διάφορα σημεία του οχήματος. Όλα κατασχέθηκαν και στον οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.536 ευρώ.

Ειδικές κατασκευές κάτω από τα αμαξώματα των Ι.Χ. αυτοκινήτων τους με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας, είχαν κατασκευάσει άλλοι δυο οδηγοί για να μεταφέρουν λαθραία τσιγάρα! Ο ένας είχε κρυμμένες 20 κούτες και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.536 ευρώ, ενώ ο άλλος είχε κρύψει 220 πακέτα τσιγάρων και χρεώθηκε με πρόστιμο 1.685 ευρώ.

*** Συνελήφθη σήμερα (22-4-2017) τα Ξημερώματα έκαναν έλεγχο σε έναν 62χρονο Έλληνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δοϊράνης σε περιοχή του Κιλκίς και βρήκαν στην κατοχή του 154 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα πακέτα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Κιλκίς για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης