Κιλκίς: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην αυλή του

Κιλκίς: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην αυλή του

Συνολικά είχε 17 δενδρύλλια κάνναβης, κάποια από τα οποία σε πλαστικά δοχεία 

Κιλκίς: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην αυλή του
Ως το Κιλκίς έφτασαν οι πληροφορίες για την δραστηριότητα ενός 57χρονου Έλληνα που διατηρούσε χασισοφυτεία στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και οι άνδρες της Ασφαλείας Πολυκάστρου οργάνωσαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν, όπως και έγινε.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν στην αυλή αλλά και σε πλαστικά δοχεία 17 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε, ενώ σε ένα δωμάτιο κατέσχεσαν και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,5 γραμμαρίων. Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η χασισοφυτεία που διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικά δοχεία στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Ημαθίας, ένας 41χρονος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας. Συνολικά, κατασχέθηκαν 38 δενδρύλλια κάνναβης και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Πίσω από το ποιμνιοστάσιό του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε θαμνώδη έκταση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, είχε στήσει μια οργανωμένη χασισοφυτεία από 26 δενδρύλλια ύψους 0,05 ως 0.30 εκατοστών μέσα σε έξι γλάστρες ένας 61χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών. 

*** Έρευνα στο σπίτι ενός 55χρονου στον Πύργο έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν και βρήκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,20 εκατοστών. Ακόμη, κατέσχεσαν ένα πλαστικό δοχείο που είχε μέσα 75 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης