Βίντεο: Φραστική επίθεση από πολίτες της Πάρου στον Μανιό

Βίντεο: Φραστική επίθεση από πολίτες της Πάρου στον Μανιό

Όταν ανέφερε σε ομιλία του ότι η απόφαση εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Πάρο ελήφθη από προηγούμενη κυβέρνηση, ο βουλευτής δέχτηκε λεκτική επίθεση από πολίτες «Εδώ είναι του Δήμου. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πολιτική. Έξω οι πολιτικοί»

Βίντεο: Φραστική επίθεση από πολίτες της Πάρου στον Μανιό
Έντονη φραστική επίθεση από παριανούς πολίτες, δέχτηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Μανιός ο οποίος έδωσε το «παρών» στην πρωτοφανή σε όγκο, μεγαλειώδη συγκέντρωση – διαμαρτυρία του παριανού λαού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Παροικία, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί.

Ο κ. Μανιός, στη σύντομη ομιλία του προς το πλήθος των συγκεντρωμένων παριανών, εξέφρασε την συμπαράστασή του προς τον αγώνα τους, δηλώνοντας και ο ίδιος την αντίθεσή του στην απόφαση μετατροπής της Πάρου σε βιομηχανική ζώνη παραγωγής αιολικής ενέργειας.

Ωστόσο, όταν ο κ. Μανιός ανέφερε στην ομιλία του ότι η απόφαση εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Πάρο ελήφθη από προηγούμενη κυβέρνηση, ο βουλευτής δέχτηκε λεκτική επίθεση από πολίτες «Εδώ είναι του Δήμου. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πολιτική. Έξω οι πολιτικοί». 

Ο κ. Μανιός, σηκώνοντας το «γάντι» απάντησε στην πρόκληση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονο φραστικό επεισόδιο.

Κλείσιμο
Πηγή: parianostypos.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης