Εντοπίστηκαν οι πρώτες «μίνι» χασισοφυτείες της χρονιάς

Εντοπίστηκαν οι πρώτες «μίνι» χασισοφυτείες της χρονιάς

Συνελήφθη ένας 59χρονος το βράδυ της Τετάρτης στον Πύργο και ένας 25χρονος έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην αυλή του σπιτιού του στον Άγιο Γεώργιο Πύργου 

Εντοπίστηκαν οι πρώτες «μίνι» χασισοφυτείες της χρονιάς
Μόλις μπήκε η άνοιξη, άρχισε και η... χασισοκαλλιέργεια σε διάφορες περιοχές της χώρας! Ήδη, εντοπίστηκαν οι πρώτες «οικιακές» φυτείες με μικρό αριθμό χασισόδεντρων, στο Μεσολόγγι και τον Πύργο. Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 59χρονος το βράδυ της Τετάρτης. 

Όλα ξεκίνησαν όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν. Ακολούθησε  έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια κάνναβης σε ισάριθμες γλάστρες και τα κατάσχεσαν. Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

Με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου ένας 25χρονος που συνελήφθη, έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην αυλή του σπιτιού του στον Άγιο Γεώργιο Πύργου, όπου καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες που έκρυβε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα και άλλα πέντε σε ένα διπλανό αγροτεμάχιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης