Δράμα: Το πάθος για αλκοόλ πρόδωσε τους διαρρήκτες

Δράμα: Το πάθος για αλκοόλ πρόδωσε τους διαρρήκτες

Δεν κατάφεραν να κλέψουν μία μηχανή και διέρρηξαν ψυγείο, αφαιρώντας 40 φιάλες με ποτά

Δράμα: Το πάθος για αλκοόλ πρόδωσε τους διαρρήκτες
Ατζαμήδες ήταν οι δυο διαρρήκτες που προσπάθησαν να διαρρήξουν μία επιχείρηση στην πόλη της Δράμας και να κλέψουν μια μοτοσικλέτα χωρίς να τα καταφέρουν. Τη μοναδική πετυχημένη κλοπή τους την έκαναν σε άλλη περιοχή, αλλά αμέσως μετά συνελήφθησαν!

Όταν οι δύο Έλληνες ηλικίας 40 και 19 χρόνων είδαν πως στην πόλη κατάφεραν να προκαλέσουν μόνο ζημιές, πήγαν στο Δοξάτο και διέρρηξαν το ψυγείο μιας επιχείρησης από το οποίο άρπαξαν 40 μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά. Ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου εξιχνιάστηκαν και οι προηγούμενες απόπειρές τους. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και για διακεκριμένες φθορές.

*** Πάθος για το αλκοόλ είχαν και τρεις Γεωργιανοί που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πρέβεζα. Οι δύο από αυτούς ηλικίας 35 και 41 χρόνων μπήκαν ως πελάτες σε ένα σούπερ μάρκετ, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους να κρύβουν επτά φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Μετά την σύλληψή τους, εντοπίστηκε και ο 42χρονος συνεργός τους ο οποίος τους περίμενε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης