Αυτοψία στα έργα του Μετρό στον Πειραιά από την Κασιμάτη

Αυτοψία στα έργα του Μετρό στον Πειραιά από την Κασιμάτη

«Αναμένουμε το Μετρό στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό το πρώτο εξάμηνο του 2019», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοψία στα έργα του Μετρό στον Πειραιά από την Κασιμάτη
Αυτοψία στα εργοτάξια της Αττικό Μετρό, που ετοιμάζουν την επέκταση στον Πειραιά, πραγματοποίησε η Νίνα Κασιμάτη. Η βουλευτής Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ
ξεναγήθηκε από τα στελέχη της εταιρείας και τους επιβλέποντες μηχανικούς στην επέκταση της γραμμής 3, η οποία θα συνδέσει τις γειτονιές της Β’ Πειραιά με το λιμάνι, το Σύνταγμα και το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Κλείσιμο


Η ίδια επισήμανε ότι «πέραν του γεγονότος ότι η διασύνδεση του λιμανιού με το αεροδρόμιο θα δώσει τεράστια αναπτυξιακή ώθηση στον Πειραιά και τα νησιά, αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική οικονομία, ως Βουλευτής Β’ Πειραιά έχω την αγωνία των συμπολιτών μου το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο και να μπει στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Για να αντιμετωπιστούν δραστικά τα έντονα προβλήματα κυκλοφορίας, αλλά κυρίως το χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και διασύνδεσης, τόσο μεταξύ των περιοχών μας, όσο και με το υπόλοιπο λεκανοπέδιο. Το δικαιούμαστε και αναμένουμε το Μετρό στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό το πρώτο εξάμηνο του 2019, όπως προγραμματίζεται από την εταιρεία και από την κυβέρνηση. Από τη θέση μου δηλώνω συμπαραστάτης του έργου, της διοίκησης και των εργαζομένων και έτοιμη να σας συνδράμω όποτε χρειάζεται».



Η κυρία Κασιμάτη και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό κατέβηκαν σε βάθος 25-30 μέτρων, περπάτησαν στη σήραγγα και κατόπιν επιβιβάστηκαν στον υπόγειο εργοταξιακό συρμό για να μεταβούν μέχρι το σημείο που έχει φτάσει ο μετροπόντικας 50 μέτρα πριν από τα Μανιάτικα. Σύμφωνα με την ενημέρωση η σήραγγα έχει ολοκληρωθεί κατά 65% και ότι τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες των αρχιτεκτονικών τελειωμάτων και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης